نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مطالب فلسفی نت های فلسفه| انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع Eli.D :)
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1,747
  • بازدیدها 47,352
  • کاربران تگ شده هیچ

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
خدا همان زندگي است

پيام من خيلي ساده است در زندگي کردن حد و مرزي براي خود قائل نباشيد.

با تماميت وجود،شور و شوق و عشق و نهايت احساس زندگي کنيد،چرا که غير از زندگي خدايي وجود ندارد.

نيچه مي گويد خدا مرده است.اين حرف اشتباه است براي اينکه خدايي که آنها مي گويند هرگز وجود نداشته که حالا بخواهد بميرد.

زندگي هست،هميشه بوده و خواهد بود اين يعني خدا.

باز هم تکرار مي کنم،بگذاريد زندگي ذره ذرۀ وجود شما را فرا بگيرد و از آن آکنده شود.

امضا : Moon.H
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] HAD!S

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
تأکيد بعصي از مذاهب بر انکار زندگي و ترک دنيا بوده است،در حالي که من مي گويم با شور و شوق زندگي کنيد.انها زندگي را نفي مي کنند ولي من آنرا تصديق مي کنم.آنها مي گفتند که زندگي چيزي است غير واقعي و واهي،و تصويري انتزاعي از خداوند که انعکاسي از ذهنيت خاص خودشان بود به انسان ارائه مي دادند و به پرستش اين انعکاس ذهني مي پرداختند و ميليونها نفر هم از آنها پيروي مي کردند.ولي اين کار غير عاقلانه و دور از عقل سليم است.آنها چيزي را که وجود داشت در ازاي موجودي انتزاعي که زاييدۀ ذهنشان بود فدا مي کردند.آنها در حقيقت خدا را به صورت يک لغت مي پرستيدند و آنرا واقعي مي پنداشتند.

زندگي واقعيت است، آنرا در ضربان قلب و در تپش نبض احساس مي کني.اين واقعيت همه جا هست،در گلها ،در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] HAD!S

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
من مي گويم که تنها حقيقت موجود همان زندگي است و زندگي همان خداست چرا که هميشه و همه جا بوده است و خواهد بود. بنابراين بگذار که زندگي با همۀ تنوع اشکال ابعاد و رنگها تو را فرا بگيرد.اگر از عهدۀ اين کار ساده بر بيايي....ساده،براي اينکه تنها کاري که بايد انجام دهي اين است که خودت را در جريان زندگي رها کني.لازم نيست خودت را در رودخانه به جلو هل دهي،بگذار که رودخانه خودش تو را به اقيانوس هدايت کند.رودخانه مسير خودش را مي شناسد.تو بايد آسده خيال و به دور از هر گونه تنش باشي.ماده و روح را از يکديگر جدا نکن.هستي يکي است،ماده و روح تنها دو روي سکه هستي هستند.آرام و آسوده باش و با جريان رودخانه به پيش برو.

در زندگي مانند يک قمارباز اهل ريسک باش،نه همچون يک تاجر حسابگر. آنوقت...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] HAD!S

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
ش*ر..اب هستي را بنوش و از زندگي سرمست و شوريده باش.هشياري را به کنار بگذار.انسان هوشيار مرده است.ش*ر..اب زندگي را بنوش،شرابي که آکنده از شعر ،شعر و عطر است.در آن صورت بهار در اختيار توست و هر گاه اراده کني همراه با خورشيد و باد و باران نزد تو مي آيد و وجودت را از درون دربر مي گيرد.

به خاطر همين پيام است که اين به اصطلاح سالکان معنوي عليه من هستند،زيرا تصور مي کنند که من خدا را انکار مي کنم.من خدا را انکار نمي کنم،بلکه به او بعدي واقعي مي بخشم،او را زنده مي کنم،او را زنده مي کنم،او را به تو نزديکتر مي کنم،حتي از قلبت نزديکتر.خدا هسته وجود توست.او از تو جدا نيست،دور نيست،در آسمان نيست،بلکه همين جاست.من مي خواهم آن تصور را که خداوند جايي ديگر در زماني ديگر است نابود...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] HAD!S

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
پادشاه یکی را بر دار می‌کشد و در ملأِ خلایق، جای بلند عظیم او را می‌آویزد.

اگر چه در خانه، پنهان از مردم، و از میخی پست نیز توان درآویختن. الّا می‌باید که مردم ببینند و اعتبار گیرند، و نفاذِ حکم و امتثالِ امر ِ پادشاه ظاهر شود.

آخر، همه‌ی دارها از چوب نباشد؛ منصب و بلندی و دولتِ دنیا نیز داری عظیم بلند است. چون حق‌تعالی خواهد که کسی را بگیرد، او را در دنیا منصبی عظیم و پادشاهی‌ای بزرگ دهد، همچون فرعون و نمرود و امثالِ اینها*.
آن همه، چو داری است که حق‌تعالی ایشان را بر آنجا می‌کُند، تا جمله‌ی خلایق بر آنجا مطلع ش

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] HAD!S

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
اگر عمر دوباره داشتم

دان هرالد (Don Herold) كاريكاتوريست و طنزنويس آمريكايى در سال 1889 در اينديانا متولد شد و در سال 1966 از جهان رفت. دان هرالد داراى تاليفات زيادى است اما قطعه كوتاهش «اگر عمر دوباره داشتم...» او را در جهان معروف كرد .

" البته آب ريخته را نتوان به كوزه باز گرداند، اما قانونى هم تدوين نشده كه فكرش را منع كرده باشد .

اگر عمر دوباره داشتم مى كوشيدم اشتباهات بيشترى مرتكب شوم .
همه چيز را آسان مى گرفتم .
از آنچه در عمر اولم بودم ابله تر مى شدم .
فقط شمارى اندك از رويدادهاى جهان را جدى مى گرفتم .
اهميت كمترى به بهداشت مى دادم .
به مسافرت بيشتر مى رفتم.
از كوههاى بيشترى بالا مى رفتم و در رودخانه هاى بيشترى شنا مى كردم .
بستنى بيشتر مى خوردم و...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] HAD!S

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
فردریش نیچه : زندگی بدون موسیقی اشتباه است.

فردریش نیچه : باید از دگم گرایی ها در اندیشه فلسفی دوری کرد.

فردریش نیچه : برای بشر بنیادی تر از بررسی حقیقت جستجوی ارزش آن بوده است و متافیزیسین ها همگی به دنبال ارزش گذاری مفاهیم متضاد بوده اند.

فردریش نیچه : کسانی که به شهود دلایل منطقی را متصل می کنند راه به خطا رفته اند.

فردریش نیچه : بشر به دلیل خواست " قدرت " به دنبال شناخت است نه به دلیل تشنگی عقل ناب.

فردریش نیچه : نمی توان از همساز با طبیعت بودن یک اصل اخلاقی برای خود ساخت. زیرا طبیعت بی رحم است و اگر آدمی بخواهد مطابق با طبیعت زندگی کند باید بی رحم باشد .
فردریش نیچه : فیلسوفی که درصدد آفرینش جهان بنابر تصور خویش است می خواهد همه به فلسفه اش ایمان بیاورند و...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] HAD!S

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
فردریش نیچه : پیشداوری درباره اخلاق به این معناست که نیت اعمال را منشاء آنها می دانیم.
فردریش نیچه : ذهن و ادنیشه مسئول به خطا افتادن بشر است.

فردریش نیچه : فیلسوف باید از ایمان به زبان فراتر رود زیرا مفاهیم در چارچوب زبان اسیر می شوند و نمی توان آنها را کاملا با زبان توضیح داد.

فردریش نیچه : خیر نباید همگانی باشد وگرنه دیگر خیر نیست زیرا چیزهای همگانی ارزشی ندارند.

فردریش نیچه : آنچه آدمی را والا می کند مدت احساس های والا در اوست نه شدت آن احساس ها.

فردریش نیچه : کسی که جنگجوست باید همواره در حال جنگ باشد چون زمان صلح با خودش درگیر خواهد شد!.

فردریش نیچه : مردان بزرگ فقط آرمان های خود را نمایش داده اند.

فردریش نیچه : خطر خوشبختی در این است که آدمی در هنگام...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] HAD!S

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
فردریش نیچه : کسی که دلش را به بند بکشد جانش را آزاد کرده است.

فردریش نیچه : هر اخلاق و دستور اخلاقی طبیعت بردگی و حماقت را پرورش می دهد زیرا روح را با انضباط تحمیلی خود خفه و نابود می کند.

فردریش نیچه : یک دانشمند حتی برای عشق زمینی هم وقت ندارد! او نه رهبر است نه فرمانبردار. او کمال بخش نیست. سرآغاز هم نیست. او فردی بی خویشتن است.

فردریش نیچه : کسانی که مردم از آنها به صاحبان اخلاق یاد می کنند اگر ما اشتباهشان را ببینیم از ما به بدی یاد خواهند کرد حتی اگر دوست ما باشند.

فردریش نیچه : همه به چیزی دلبستگی دارند و افراد والاتر به چیزهای والاتر اما افراد فرومایه فکر می کنند که افراد والاتر به چیزی دلبستگی ندارند و ظاهربینی افراد فرومایه از سطحی نگری و ریاکاری...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] HAD!S

Moon.H

کاربر انجمن
سطح
5

ارسالی‌ها
360
پسندها
1,472
امتیازها
10,583
مدال‌ها
4
فردریش نیچه : آنچه برای یک نفر سزاوار است نمی توان گفت برای فرد دیگر هم سزاوار است. به عنوان مثال انکار نفس و افتادگی سزاوار یک فرمانده نیست و برایش فضیلت محسوب نمی شود. حکم یکسان صادر کردن برای همه غیر اخلاقی ست.

فردریش نیچه : کسانی که در خود احساس حقارت می کنند به دیگران رحم می کنند اما به دلیل غرورشان دم نمی زنند! یعنی درد می کشند و می خواهند با دیگران هم دردی کنند.کسانی که با دیگران همدردی می کنند به دلیل دردمند بودن خودشان است.

فردریش نیچه : لذت بیرحمی در دیدن رنج دیگران است اما فردی که بیرحم است این بیرحمی گریبانگیر خودش هم می شود و به ایشان نیز آزار خواهد رسید.

فردریش نیچه : مرد خواهان حقیقت است اما زن موجودی سحطی نگر می باشد.

فردریش نیچه : اختلاف...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] HAD!S

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا