غذای محلی غذاهای کشور آذربایجان

  • نویسنده موضوع SETAYESH.MO
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 116
  • کاربران تگ شده هیچ

SETAYESH.MO

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
11/12/20
ارسالی‌ها
2,231
پسندها
16,606
امتیازها
44,373
مدال‌ها
18
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
پلو یا پیلاف
پیلاف یا برنج یکی از رایج ترین غذاهای آذری ست که شباهت بسیاری به بریانی هندی و یا برنج تند مراکشی دارد که معمولا همراه با میوه های خشک و آجیل طبخ داده می شود و این دقیقا بهترین بخش پیلاف آذری ست، این ادویه ها و میوه های خشک داخل برنج به آن طعمی خاص و شیرین داده است. احتمالا ازین غذا به همراه زعفران و دارچین و تعداد زیادی از میوه های خشک مثل زردالو یا حتی خرما و فندق لذت ببرید. برنج معمولا همراه با گوشت سرو می شود. معمولا گوشت گوسفند یا گوساله که بهترین ترکیب را با برنج دارند و یا اگر بخواهید همراه با گوشت مرغ برایتان سرو می شود. محبوب ترین مدل برنجی که در آذربایجان پخته می شود شاخ پلو یا شاه پیلاف است که رسپی بسیار خاص آن به این گونه است که برنج داخل ته دیگی گرد از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
110
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
260
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
123
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
130
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
153
عقب
بالا