AROOS MORDE پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 30 تاریخ ثبتنام 10/7/21 ارسالیها 2,631 پسندها 27,524 امتیازها 53,373 مدالها 32 سن 23 27/9/21 مدیر #21 نباید توی زندگی منتظر هیچ معجزهای از دنیای بیرون بود! معجزه درون توئه و خودت باید برای رسیدن بهش تلاش کنی! امضا : AROOS MORDE
نباید توی زندگی منتظر هیچ معجزهای از دنیای بیرون بود! معجزه درون توئه و خودت باید برای رسیدن بهش تلاش کنی!
AINAZ.R مدیر بازنشسته سطح 25 تاریخ ثبتنام 11/6/21 ارسالیها 3,153 پسندها 15,490 امتیازها 49,173 مدالها 25 سن 21 3/10/21 #22 A_MaRyAm گفت اگه قرار باشه ازت یه مصاحبه کنن راجب توصیف زندگی... زندگی رو چیجوری توصیف میکنی و توضیح میدی؟ از نظر من زندگی فقط یه گروه مثل تلگرام که بیای با یه چیزایی آشناشی، با یکی قهر شی، ببازی، بشکنی، قوی شی و دوباره از اول... تاجایی که بمیری کلیک کنید تا باز شود... سوالت سخته ولی به مرور به شرط زندگی براش همه چیو توضیح میدم چون درجا حالمو بد میکنه امضا : AINAZ.R
A_MaRyAm گفت اگه قرار باشه ازت یه مصاحبه کنن راجب توصیف زندگی... زندگی رو چیجوری توصیف میکنی و توضیح میدی؟ از نظر من زندگی فقط یه گروه مثل تلگرام که بیای با یه چیزایی آشناشی، با یکی قهر شی، ببازی، بشکنی، قوی شی و دوباره از اول... تاجایی که بمیری کلیک کنید تا باز شود... سوالت سخته ولی به مرور به شرط زندگی براش همه چیو توضیح میدم چون درجا حالمو بد میکنه
فاطمه آماده نویسنده افتخاری سطح 19 تاریخ ثبتنام 18/4/21 ارسالیها 3,387 پسندها 9,392 امتیازها 36,273 مدالها 28 11/10/21 #23 زندگی یک ق*م*ا*ر بزرگه یکم که بلغزی میتونی تا اعماق مرداب غرق بشی و اگر یکم شانس بیاری و مهارت داشته باشی بالا میری لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : فاطمه آماده
زندگی یک ق*م*ا*ر بزرگه یکم که بلغزی میتونی تا اعماق مرداب غرق بشی و اگر یکم شانس بیاری و مهارت داشته باشی بالا میری لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
M Madhklf کاربر انجمن سطح 13 تاریخ ثبتنام 9/6/20 ارسالیها 295 پسندها 3,730 امتیازها 21,773 مدالها 15 25/10/21 #24 سفر کن و به هیچکس نگو مثل یک داستان واقعی زندگی کن و به هیچکس نگو با خوشحالی زندگی کن و به هیچکس نگو مردم چیزهای قشنگ رو خراب میکنن... دقیقا توصیفم از زندگی می تونه همین متن باشه!
سفر کن و به هیچکس نگو مثل یک داستان واقعی زندگی کن و به هیچکس نگو با خوشحالی زندگی کن و به هیچکس نگو مردم چیزهای قشنگ رو خراب میکنن... دقیقا توصیفم از زندگی می تونه همین متن باشه!
Wild رو به پیشرفت سطح 9 تاریخ ثبتنام 23/7/21 ارسالیها 132 پسندها 1,428 امتیازها 10,013 مدالها 8 6/11/21 #25 A_MaRyAm گفت اگه قرار باشه ازت یه مصاحبه کنن راجب توصیف زندگی... زندگی رو چیجوری توصیف میکنی و توضیح میدی؟ از نظر من زندگی فقط یه گروه مثل تلگرام که بیای با یه چیزایی آشناشی، با یکی قهر شی، ببازی، بشکنی، قوی شی و دوباره از اول... تاجایی که بمیری کلیک کنید تا باز شود... قهوه است برای بعضی اسپرسو بعضی لاته بعضی امریکنو بعضی تلخ بعضی کلاسیک بعضی شیرین و همین جور ..... امضا : Wild
A_MaRyAm گفت اگه قرار باشه ازت یه مصاحبه کنن راجب توصیف زندگی... زندگی رو چیجوری توصیف میکنی و توضیح میدی؟ از نظر من زندگی فقط یه گروه مثل تلگرام که بیای با یه چیزایی آشناشی، با یکی قهر شی، ببازی، بشکنی، قوی شی و دوباره از اول... تاجایی که بمیری کلیک کنید تا باز شود... قهوه است برای بعضی اسپرسو بعضی لاته بعضی امریکنو بعضی تلخ بعضی کلاسیک بعضی شیرین و همین جور .....