- نویسنده موضوع
- #1
#پوره_دال_عدس
از #۷_ماهگی
عدس سرشار از بتاکاروتن، پروتئین، فیبر و ویتامین C است. دال عدس نسبت به عدس معمولی نرم تر است و پوره آن نرم و شیرین میشود.
مواد لازم:
۱/۲ پیاز، کاملا ریز شده
۱۰۰ گرم هویج
۱۵ گرم کرفس
۱ قاشق غذاخوری روغن
۵۰ گرم عدس قرمز
۲۰۰ گرم سیب زمینی شیرین،پوست گرفته و ریز شده
۴۰۰ میلی لیتر، عصاره سیزیجات ویا عصاره مرغ و یا آب جوشیده
طرز تهیه:
پیاز، هویج و کرفس را در روغن تفت دهید تا نرم شوند(حدودا ۵ دقیقه)سیب زمینی و عدس را به همراه عصاره و یا آب اضافه کنید و شعله را زیاد کرده اجازه دهید به جوش بیاید.سپس اجازه دهید با حرارت کم بپزد(حدودا ۲۰ دقیقه) تا کاملا نرم شودتمام مواد را پس از خنک شدن پوره نمایید.
درصورتیکه به سیب زمینی شیرین...
از #۷_ماهگی
عدس سرشار از بتاکاروتن، پروتئین، فیبر و ویتامین C است. دال عدس نسبت به عدس معمولی نرم تر است و پوره آن نرم و شیرین میشود.
مواد لازم:
۱/۲ پیاز، کاملا ریز شده
۱۰۰ گرم هویج
۱۵ گرم کرفس
۱ قاشق غذاخوری روغن
۵۰ گرم عدس قرمز
۲۰۰ گرم سیب زمینی شیرین،پوست گرفته و ریز شده
۴۰۰ میلی لیتر، عصاره سیزیجات ویا عصاره مرغ و یا آب جوشیده
طرز تهیه:
پیاز، هویج و کرفس را در روغن تفت دهید تا نرم شوند(حدودا ۵ دقیقه)سیب زمینی و عدس را به همراه عصاره و یا آب اضافه کنید و شعله را زیاد کرده اجازه دهید به جوش بیاید.سپس اجازه دهید با حرارت کم بپزد(حدودا ۲۰ دقیقه) تا کاملا نرم شودتمام مواد را پس از خنک شدن پوره نمایید.
درصورتیکه به سیب زمینی شیرین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.