به نام خدا
سلام
امروز خدمت رسیدم تا در مورد مسئله چاپ رمانهای انجمن یک گپ و گفت صمیمی رو با هم داشته باشیم.
دوستان همونطور که میدونید اخیرا انتشارات به دلیل سخت شدن پروسه چاپ کتاب و گرون شدن کاغذ روی نویسندههای تازه کار کمتر ریسک میکنند و ما امروز شاهد هستیم که خیلی از کارهای قوی و خوب فقط چون توسط نویسنده تازهکار نوشته شده رد میشه.
چرا؟ چون بازار فروش برای این قبیل نویسندهها کمه و ناشر نمیتونه ریسک کنه و هزینه میلیونی بذاره برای کتابی که فروش نمیره.
از این رو اومدم تا بهتون اطلاع بدم برای حمایت از بچههای نویسنده انجمن که یه روز مثل خیلی از شماها کارشون رو تو این بستر شروع کردند، باید برنامه ای ریخته بشه
حمایت از یک نویسنده تازه...
سلامسلام خسته نباشید
من هم برای موفقیت خود و دوستانم سعی خودم رو میکنم.
فقط معذرت میخوام برای رمانهای پولی که روی سایت قرار میگیره هیچ روش دیگری برای پرداخت امکان پذیر نیست؟
سلام، وقتتون به خیر :)
کاملاََ درسته و افراد باید تا حد امکان حمایت کنند، اما چیزی که برای من جالبه، اینه که چرا نشرها به تازگی کمتر رمانهای فانتزی که واقعاََ ایده دارند، اما عاشقانه نیستند رو رد میکنند؟!
به نظرم رمانهای اجتماعی و عاشقانه طرفدارهای خودشون رو دارن، رمانهای فانتزی و ترسناک ... هم طرفداران خودشون رو دارن. خود من به شخصه به ژانر عاشقانه و اجتماعی علاقهمند نیستم؛ بنابراین حاضرم رمانی که فانتزی هست یا حالا ترسناک و... رو خریداری کنم. بنابراین به نظرم اینکه انتشارات موارد خیلی کمی از ژانرهای فانتزی و... رو قبول میکنن، اصلاََ صحیح نیست. به هر حال نویسندگان بزرگی مثل ار ال استاین، استیفن کینگ، دارن شان، جی کی رولینگ و...
سلام پریسا جان من از این اتفاق واقعا ناراحت شدم و شوکه شدم. خواستم یه موردی رو...سلام
دوستان امروز متاسفانه به دلیل حمایت نکردن شما یکی از بهترین رمانهای انجمن که خود ناشر شانس بالایی برای قبولی برای اون رمان داشتند رد شد. دلیلش کاملا مشخصه وقتی از انجمن 25 هزار نفری فقط 30 نفر یک کتاب رو می خرند ناشر بهترینم کارم براشون بفرستیم رد میکنند.
و من واقعا دیگه کاری از دستم برنمیاد.
با این وضع مطمئنا تاییدیه گرفتن رمانها خیلی خیلی سخت میشه و مقصر خود شمایید.
حداقلترین کار یک حمایت ساده بود که شما همونم دریغ کردید.
از این به بعد من صرفا رمانهای شما رو برای بررسی میفرستم و هیچ تلاش جدا و دیگه ای برای قبول شدنش انجام نمیدم.
سلام عزیزم باید رفت فروشگاه یک رمان اونجا رمان رمانهای فروشی رو خرید دیگه؟سلام
دوستان امروز متاسفانه به دلیل حمایت نکردن شما یکی از بهترین رمانهای انجمن که خود ناشر شانس بالایی برای قبولی برای اون رمان داشتند رد شد. دلیلش کاملا مشخصه وقتی از انجمن 25 هزار نفری فقط 30 نفر یک کتاب رو می خرند ناشر بهترینم کارم براشون بفرستیم رد میکنند.
و من واقعا دیگه کاری از دستم برنمیاد.
با این وضع مطمئنا تاییدیه گرفتن رمانها خیلی خیلی سخت میشه و مقصر خود شمایید.
حداقلترین کار یک حمایت ساده بود که شما همونم دریغ کردید.
از این به بعد من صرفا رمانهای شما رو برای بررسی میفرستم و هیچ تلاش جدا و دیگه ای برای قبول شدنش انجام نمیدم.
سلام پریسا جان من از این اتفاق واقعا ناراحت شدم و شوکه شدم. خواستم یه موردی رو یادآوری کنم به همه دوستانی که آرزوی هر کدامشان چاپ اثرشون هست.
اول میخوام بگم خرید کتاب از سایت یک رمان واقعا مطمئن هست و خیلی هم زود میرسه کتابتون.
دوم اینکه به هیچ عنوان ترس نداشته باشید که یه موقع پول واریز کردین کتاب به دستتون نرسه و این حرفها چون خدا شاهده من دقیقا چند ساله که خیابان انقلاب نرفتمو فقط از یک رمان هر کتابی میخوام میگیرم کم هم نیست خریدم
نگفتم که تبلیغ بشه فقط گفتم که اعتماد کنید. و با توجه به فضا و امکاناتی که سایت در اختیارتون قرارداده که از اعتبارش برای چاپ آثارتون استفاده میکنه همین حمایت رو داشته...