وونتون | Wontons
زمان دودمان تانگ (۶۱۸-۹۰۷) غذای وونتون به عنوان غذای سنتی و رسمی جشن انقلاب زمستانی استفاده میشده است. وونتون به اشکال مختلفی ممکن است تهیه شود، اما رایجترین شکل آن به صورت مثلثی است که تا حدودی شبیه به توتلینی ایتالیایی است. وونتونها معمولا آبپز میشوند و بعد داخل انواع سوپ یا گاهی به صورت سرخ شده و کریسپی سرو میشوند. داخل وونتون غالبا با گوشت چرخکرده، سبزیجات و میگو پر میشود. وونتون در اکثر غذاهای چینی استفاده میشود و به خاطر طعم و ظاهر جالبی که دارد محبوبیت زیادی پیدا کرده است.