کاربرد هشتگ فانتزی

1. حصار آبی

چالش +|چالش ژانر مورد علاقه|+

#فانتزی دیگر هیچ
  2. حتی شما دوست عزیز

داستان کوتاه در حال تایپ داستان کوتاه ساندر | دومان کاربر انجمن یک رمان

کد داستان کوتاه: 532 ناظر: @NADIYA ROSTAMI نام : ساندر نویسنده : دومان ژانر: #روانشناختی #فانتزی خلاصه : افسانه‌ها در شهر مه گرفته قدم می‌زنند و بر سرنوشت‌ها لانه می‌کنند. وجودشان اکنون روشن است، بدون لکه‌ای محو از دروغ‌های نشسته بر زبان قصه‌ها. گاهی با خود درد می‌آورد، دردی شیرین یا...
  3. A

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان آن‌سوی دنیا | asalezazi (کاربر) انجمن یک رمان

سلام سلام عنوان: گفتگو آزاد رمان آن‌سوی دنیا ژانر: #فانتزی #تاریخی نام نویسنده : asalezazi ادرس رمان : در حال تایپ - رمان آن سوی دنیا | عسل اعزازی کاربر انجمن یک رمان *** این گفتگو ازاد رو زدم چون همیشه تو ذهنم سوالی داشتم. من داستان های کوتاه زیاد نوشتم که خوب جایی هم منتشر نشده اما همیشه دلم...
  4. ☆VEGA☆

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان هایدرا | لیانا رستمی کاربر انجمن یک رمان

نام رمان : هایدرا ژانر : #فانتزی #عاشقانه نویسنده : لیانا رستمی خلاصه : هایدرا دختری با گذشته ای ناراحت کننده است که در دنیای عادی انسان ها، زمین زندگی میکند. روزی با دوستان خود پا به غاری میگذارند که خودشان به تازگی آن را کشف کرده بودند. همان روز که برای بررسی غار رفته بودند، ابر ها شروع به...
  5. 9

داستان کوتاه در حال تایپ داستان کوتاه رو به پایین | جغد سپید کاربر انجمن یک رمان

نام داستان : رو به پایین نویسنده: جغد سپید ژانر: #تخیلی #عاشقانه خلاصه: هیچ کَس قبل از تولدش رو یادش نمیاد. ما قبل از تولد کجا بودیم؟ در خون یا در نور؟ کی انتخاب کرد تا من، من بشم. تو، تو بشی؟ حالا که کارت ها رو دارند چه کسی اول از پرتگاه عالم به زمین میره؟ کد داستان: 526 ناظر: @NADIYA ROSTAMI
  6. FATEMEH ASADYAN

در حال تایپ رمان اعجاز همین است، لبخند برای مردن | FATEMEH ASADYAN کاربر انجمن یک رمان

«به نام خالق حق» کد رمان: 5325 ناظر: @R O SH A N A K خلاصه: همه چیز از همان آسانسور آغاز شد؛ آسانسوری که بسان معجزه ظاهر شد و راه حلی شد بر همه‌ی برهان‌های اثبات نشده‌مان. درست زمانی که نیاز داشتم به دیدنت، آسانسور آمد؛ من و تو را درگیر کرد و برهانمان دیگر برهان نبود، زیبا شده بود این اواخر که...
  7. Clinophile-

درخواست تاپیک جامع درخواست جلد رمان

سلام، خسته نباشید درخواست جلد نام رمان: دومینوی زمان نام نویسنده: زری مصلح ژانر رمان: #معمایی #فانتزی خلاصه: کنکاش در تاریخ اگر مزایایی داشته باشد، صد برابر تبعاتی جبران‌ناپذیر را هم در پی دارد؛ حال دستکاری وقایعش را نادید بگیرید! دختری ساده‌لوح علی‌رغم خواسته‌هایش، به دنبال رد پای گنجینه‌های...
  8. Rooz_naz

در حال تایپ رمان الهه‌ی مـرگ(جلد اول) | ناز(نازنین اکبرزاده) کاربر انجمن یک رمان

کد رمان: 5320 ناظر: @♕3anaz♕ خلاصه: سال‌‌ها بعد دختری متول می‌شود دختری با خالکوبی بر کتفش، انسانی که همه او را فرشته‌ی مرگ‌ می‌خوانند. امان از تقدیری که دست روی انسان دل نازکی گذاشت و مهر الهه‌ی مرگ رو روی پیشانی او هک کرد.
  9. Sherly

در حال تایپ رمان راز آقای‌ سیمسالابین | Sherly کاربر انجمن یک رمان

به نام خدا کد رمان: 5309 ناظر: @| pãŗişã | نام رمان: راز آقای سیمسالابین نام نویسنده: Sherly ژانر: #فانتزی #علمی_تخیلی #رئالیسم_جادویی خلاصه: در دنیا انسان‌های زیادی زندگی می‌کنند و هر کدام راز‌هایی را به دوش می‌کشند، اما راز بعضی از انسان‌ها وقتی برملا شود می‌تواند جهانی را نابود کند. راز...
  10. آل۱۱

توضیحات‌اضافه‌رمان توضیحات اضافه رمان جادوگران تئودور | آل۱۱ کاربر انجمن یک رمان

به نام خداوند آفریننده تخیل و قلم (مجموعه داستان‌های آلیس هاتسون) توضیحات اضافه رمان جادوگران تئودور نام نویسنده: آل۱۱ ژانر: #فانتزی #طنز #تریلر #عاشقانه خلاصه‌ای از رمان: در جهانی که جادوگران از محدود‌ترین نژادها هستند، تظاهر به جادوگری گناهی نابخشودنی‌ست. زمانی که خدایشان ناپدید شد،...
  11. Morphine'

داستان کوتاه در حال تایپ داستان کوتاه سیاه‌پوشانِ بی‌جامه | نگار.میم کاربر انجمن یک رمان

کد داستان کوتاه: 525 ناظر: @(Mahsa) به توکل نام اعظمت.. بسم الله نام داستان کوتاه: سیاه‌پوشانِ بی‌جامه ژانر: #فانتزی #ترسناک نام نویسنده: نگار.میم خلاصه: داستان، حول یک سرپناه پست می‌چرخد. سرپناهی کهن با دیوارهای کم ارتفاع، در دورترین قسمت آبادی. بلاهایی که قرار است بر سر صاحب‌خانه جدید...
  12. ♕3anaz♕

درخواست تاپیک جامع درخواست جلد رمان

سلام در خواست جلد داشتم. نام رمان: نفرین‌سوآ نام نویسنده :ساناز محمدی ژانر: #فانتزی #تخیلی #عاشقانه خلاصه: همه چیز از نواخته شدن فلوت شروع شد. زمانی که صدای آهنگینش در دنیا شنیده شد ، سایه‌‌های سیاه از دل تاریکی به بیرون راه پیدا کردن. عروسک‌هایی از جنس آدم که روحشان قربانی تاریکی شده بود،...
  13. دیاناس❀

چکیده نگار چکیده نگار داستان کوتاه گوربه | دیاناس کاربر انجمن یک رمان

به نام حق داستان کوتاه گوربه به قلم دیاناس (میم_خاکی‌نهاد) ژانر: #اجتماعی #درام #فانتزی خلاصه: یک روز از همه فاصله می‌گیرم و به کورسوری درونم سفر می‌کنم. خود را فراموش می‌کنم اما محیط را به خاطر می‌سپارم. آن روز، مطمئنم به جای شما گربه‌ای وفادار به سویم دست دراز می‌کند. قدم می‌زنیم و صحبت...
  14. mel mel

توضیحات‌اضافه‌رمان توضیحات اضافه رمان کریستال کِسترا (جلد اول) | Lornsun کاربر انجمن یک رمان

نام رمان: کریستال کِسترا (جلد اول) نویسنده: Lornsun ژانر: #فانتزی #تریلر خلاصه: داستان روایت‌گر زنی به نام «زان تالیس» است، حافظ شهر وستاریا! اتفاقات عجیب زمانی رخ می‌دهد که معابد و خدایانشان مورد بی‌احترامی قرار می‌گیرد و تعدادی از عابدان و راهبان پرستشگاه‌ها قربانی می‌شوند. و چندی بعد، آن...
  15. ♕3anaz♕

در حال تایپ رمان نفرین‌سوآ | ساناز کاربر انجمن یک رمان

کد رمان: 5301 ناظر: @FATEMEH ASADYAN خلاصه: همه چیز از نواخته شدن فلوت شروع شد. زمانی که صدای آهنگینش در دنیا شنیده شد ، سایه‌‌های سیاه از دل تاریکی به بیرون راه پیدا کردن. عروسک‌هایی از جنس آدم که روحشان قربانی تاریکی شده بود، از دل چاه بیرون خزیدن. صدای جیغ کودکان آمیخته با ناله های مردان و...
بالا