تا حالا شده تو زندگیت احساس خوشبختترین شخص دنیا رو داشته باشی؟ یه طور رویایی! اگه داشتی دلیلش چی بوده؟ بارها پیش اومده. هرکسی تعریف خاصی از خوشبختی داره. وقتی خودِ واقعیم رو پیدا میکنم و هر روز برای ساختن نسخه بهتری از خودم تلاش میکنم، جهان و خالقش برام معنی خاصی پیدا میکنه و هرج و مرجی که آدمها اسمش رو زندگی گذاشتن برام بیمعنی میشه. من حس خوشبختی رو هر لحظه از این تفکر حس میکنم.
i_rastaw دوست داشتنی ترین فرد زندگیت؟
اسم اولین کراشت؟ وجود نداره.
اگ قرار باشه تا اخر عمر رنگ لباسات یا باید دارک باشه یا روشن کدومو انتخاب میکنی؟ روشن
فیلم مورد علاقت؟ قبلاً پاسخ دادم. حالا کنار پنتهاوس، دهکده ساحلی چاچاچا رو اضافه میکنم.
تتلو یا بیلی ایلیش؟ بیلی ایلیش
جوراب کثیف و بد بورو ۵ دقیقه بو کنی یا یه روز کامل بپوشیش؟ گزینه اول قابل تحملتره
انگشتر یا گردنبند؟ انگشتر
miss_marynovel
از کدوم شخص توی فامیلت به شدت ازش بدت میاد؟ هیچکس
زیبا ترین اتفاق زندگیت چی بود؟ قبولی دانشگاه
بهترین کلمه و بدترین کلمهای که شنیدی؟ ۱) من بیشتر از اونکه اظهار نظر دیگران برام مهم باشه، تغییر دنیا برام مهمه. ۲) بهدست آوردن اهداف مهم تو جوونی اتفاق میافته و سن بالا بره دیگه فایده نداره.
RAHA.S سلام! :)) سلام رها جان
۱) چند سالته؟ ۲۳
۲) چرا نویسنده شدی؟ از بچگی ذهن تخیل و داستانپردازیم قوی بود و همیشه سریالها رو از دید خودم پردازش میکردم. وقتی متوجه استعدادم شدم هدفم این شد که با این روش میتونم تاثیر مثبتی در رفتار و سبک زندگی خوانندههای عزیز بذارم و این شد رسالتم.
۳) هدفت چیه توی دنیا؟ علاقه دارم هر راهی که میرم، تاثیر مثبت برای خودم و مردم داشته باشه.
۴) اگه قرار باشه فردا بمیری چیکار میکنی؟ کارهای خوبم رو به یاد میارم و به همه عزیزانم ابراز محبت میکنم و حلالیت میگیرم.
۵) نظرت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.