Samira-M مدیر بازنشسته شعرکده + هنرمند انجمن شاعر انجمن 19/12/21 #1 عشق در اشعار مولانا ای عشق چون آتشکده در نقش و صورت آمده بر کاروان دل زده یک دم امان ده یا فتی
Samira-M مدیر بازنشسته شعرکده + هنرمند انجمن شاعر انجمن 19/12/21 #2 ماییم م**س.ت و سرگران فارغ ز کار دیگران عالم اگر برهم رود عشق تو را بادا بقا عشق تو کف برهم زند صد عالم دیگر کند صد قرن نو پیدا شود بیرون ز افلاک و خلا ای عشق خندان همچو گل وی خوش نظر چون عقل کل خورشید را درکش به جل ای شهسوار هل اتی
ماییم م**س.ت و سرگران فارغ ز کار دیگران عالم اگر برهم رود عشق تو را بادا بقا عشق تو کف برهم زند صد عالم دیگر کند صد قرن نو پیدا شود بیرون ز افلاک و خلا ای عشق خندان همچو گل وی خوش نظر چون عقل کل خورشید را درکش به جل ای شهسوار هل اتی
Samira-M مدیر بازنشسته شعرکده + هنرمند انجمن شاعر انجمن 19/12/21 #3 چون جلوه مه می کنی وز عشق آگه می کنی با ما چه همره می کنی چیزی بده درویش را
Samira-M مدیر بازنشسته شعرکده + هنرمند انجمن شاعر انجمن 19/12/21 #4 امروز ای شمع آن کنم بر نور تو جولان کنم بر عشق جان افشان کنم چیزی بده درویش را
Samira-M مدیر بازنشسته شعرکده + هنرمند انجمن شاعر انجمن 19/12/21 #5 از سر دل بیرون نه ای بنمای رو کایینه ای چون عشق را سرفتنه ای پیش تو آید فتنه ها
Samira-M مدیر بازنشسته شعرکده + هنرمند انجمن شاعر انجمن 19/12/21 #6 معذور دارم خلق را گر منکرند از عشق ما اه لیک خود معذور را کی باشد اقبال و سنا
Samira-M مدیر بازنشسته شعرکده + هنرمند انجمن شاعر انجمن 19/12/21 #7 شد خارها گلزارها از عشق رویت بارها تا صد هزار اقرارها افکند در ایمان ما
Samira-M مدیر بازنشسته شعرکده + هنرمند انجمن شاعر انجمن 19/12/21 #8 ای صورت عشق ابد خوش رو نمودی در جسد تا ره بری سوی احد جان را از این زندان ما
Samira-M مدیر بازنشسته شعرکده + هنرمند انجمن شاعر انجمن 19/12/21 #9 زنده به عشق سرکشم بینی جان چرا کشم پهلوی یار خود خوشم یاوه چرا روم چرا
Samira-M مدیر بازنشسته شعرکده + هنرمند انجمن شاعر انجمن 19/12/21 #10 چون همه عشق روی تست جمله رضای نفس ما کفر شدست لاجرم ترک هوای نفس ما