نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان واله‌وار | حدیثه شهبازی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع Hadiseh Shahbazi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 935
  • کاربران تگ شده هیچ

Hadiseh Shahbazi

نویسنده افتخاری
سطح
29

ارسالی‌ها
1,504
پسندها
27,864
امتیازها
48,073
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
سلام بر حدیثه‌ی گلم:405:
بلآخره منم تونستم واله رو تا جایی که نوشته بودی به پایان برسونم و همونطور که قبلا هم گفته بودم من زیاد اهل نظر دادن طی پارت‌گذاریا نیستم و ترجیح میدم رمان که کامل رفت رو سایت بخونمش و کلا نظرمو بگم:610595-f4fee7d8018d2f5ca10c2e5d7cc88678:
ولی برای واله این استثنا رو قائل میشم و از همین الان نظرمو میگم.
خب بریم سر اصل مطلب!
اول از خلاصه و مقدمه که عجیب به دل میشینه و آدمو جذب میکنه.
بعد بریم سراغ اصل داستان که روند و سیری خیلی قشنگ و ملایم رو در پیش گرفته و آدم ناخودآگاه ترغیب به خوندن بیشتر و بیشتر میشه.
شخصیت‌پردازی هم نسبتا خوب کار شده و تقریبا از هر کدوم یه چیزایی از بعد شخصیتیشون دستمون اومده که تا اینجای کار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Hadiseh Shahbazi

ghatre

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
125
پسندها
2,991
امتیازها
16,633
مدال‌ها
11
سلام...خب، رسیدیم به رمان قشنگ و احساسیه واله. واقعا دلنشینه و احساسی تر از رمان قبلی به نظر میرسه منم یه آدم احساسی پسند:466: و اگه اشتباه نکنم رمان سومیه که مینویسی پس قطعا قلمت چهار پله از رمانای پیشینت بالاتره...من که دوسش دارم و امیدوارم تا موفق باشی...نه تنها در این رمان بلکه در تمام نوشته هات و زندگیت:402:

امضا : ghatre

Hadiseh Shahbazi

نویسنده افتخاری
سطح
29

ارسالی‌ها
1,504
پسندها
27,864
امتیازها
48,073
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
سلام...خب، رسیدیم به رمان قشنگ و احساسیه واله. واقعا دلنشینه و احساسی تر از رمان قبلی به نظر میرسه منم یه آدم احساسی پسند:466: و اگه اشتباه نکنم رمان سومیه که مینویسی پس قطعا قلمت چهار پله از رمانای پیشینت بالاتره...من که دوسش دارم و امیدوارم تا موفق باشی...نه تنها در این رمان بلکه در تمام نوشته هات و زندگیت:402:
ممنون عزیزدلم؛
چه آرزوی قشنگی، انشاءالله!
ممنون که وقت میذاری و مطالعه‌ش میکنی =))

امضا : Hadiseh Shahbazi