نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

طالع بینی طالع بینی غذای مورد علاقه هر ماه!

• نویسنده موضوع آبی پَرَست؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها 475
  • کاربران تگ شده هیچ

آبی پَرَست؛

هنرمند انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
2,473
پسندها
34,166
امتیازها
64,873
مدال‌ها
43
  • نویسنده موضوع
فروردین

فروردین ماهی ها دوست دارند هر چیزی را خیلی ناگهانی و سریع به دست بیاورند. آنها برای غذا خوردن صبر ندارند و دوست دارند که سریع این کار را انجام دهند. در واقع نسبت به غذاهای پر ادویه، تند و انرژی زا کاملاً کنترل خود را از دست می دهند و ضعیف می شوند و می خواهند هرچه زودتر آن را بخورند.

اگر شما فردی باشید که غذای خوش طعم و تند جلوی فروردین ماهی ها نگذارید‌ احتمالاً مورد علاقه آنها نخواهید بود. فروردین ماهی ها غذایی را ترجیح می دهند که کالری بالایی داشته باشد که به اندازه کافی به آن ها انرژی بدهد. برای اینکه زمان هدر نرود، خیلی تند غذا می خورند و کلاً در مورد غذا پرسرعت هستند.

اردیبهشت

اردیبهشت ماهی ها عادت دارند که به یکباره زیاد غذا بخورند و اصلا رعایت نمی کنند که غذا را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : آبی پَرَست؛

Ema

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
148
پسندها
880
امتیازها
5,313
مدال‌ها
7
:648314-d18ae5246291866d416d447f52bdf0bf::610185-ae27176d7371ebcd2b8b54769e216894:عالی بود ولی من برعکس آرام غذا میخورم ومجبور میشم سفره ارو همیشه من جمع کنم

امضا : Ema

GhazalR12

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
33
امتیازها
33
ابان
تند دوس دارم ولى نه در اين حد اقا ولى بقيش درسته البته من اشپزى ميكنم ولى كم ❤️

LEYLA MOSLEHI

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
375
پسندها
2,742
امتیازها
14,063
مدال‌ها
10
فروردین

فروردین ماهی ها دوست دارند هر چیزی را خیلی ناگهانی و سریع به دست بیاورند. آنها برای غذا خوردن صبر ندارند و دوست دارند که سریع این کار را انجام دهند. در واقع نسبت به غذاهای پر ادویه، تند و انرژی زا کاملاً کنترل خود را از دست می دهند و ضعیف می شوند و می خواهند هرچه زودتر آن را بخورند.

اگر شما فردی باشید که غذای خوش طعم و تند جلوی فروردین ماهی ها نگذارید‌ احتمالاً مورد علاقه آنها نخواهید بود. فروردین ماهی ها غذایی را ترجیح می دهند که کالری بالایی داشته باشد که به اندازه کافی به آن ها انرژی بدهد. برای اینکه زمان هدر نرود، خیلی تند غذا می خورند و کلاً در مورد غذا پرسرعت هستند.

اردیبهشت

اردیبهشت ماهی ها عادت دارند که به یکباره...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

بَهآرنارنج

کاربر حرفه‌ای
سطح
13

ارسالی‌ها
1,987
پسندها
6,397
امتیازها
28,973
مدال‌ها
15
دی

دی ماهی ها عادات غذایی خیلی خاص و منحصر به فردی دارند و هر غذایی را نمی خورند. اگر ظاهر غذا را دوست نداشته باشند، احتمالاً آن را امتحان نمی کنند. طعم و کیفیت برای شان اهمیت بسیار زیادی دارد. آن ها عاشق غذای خانگی هستند؛ بنابراین خیلی فست فود نمی خورند اما مشکل این است که خیلی از نمک استفاده می کنند.

دی ماهی ها در غذا خوردن دیسیپلین و نظم دارند. دوست دارند سر ساعت غذا بخورند و محیطی که در آن غذا می خورند، باید پر از آرامش و حال خوب باشد. کیفیت را به کمیت ترجیح می دهند.
:)

امضا : بَهآرنارنج

نرگس بآنو

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
6
پسندها
18
امتیازها
33
مرداد

دختر جنوب

کاربر انجمن
سطح
3

ارسالی‌ها
338
پسندها
229
امتیازها
1,728
مدال‌ها
5
شهریور

امضا : دختر جنوب

Ālbā

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
187
پسندها
2,581
امتیازها
13,813
مدال‌ها
11
خدایی شهریور در مورد من درسته

امضا : Ālbā

Elsana

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
27
پسندها
5
امتیازها
10
مهر تقریبا درسته

ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ

کاربر حرفه‌ای
سطح
31

ارسالی‌ها
2,557
پسندها
20,860
امتیازها
48,373
مدال‌ها
34
تقریبا درسته:)
دی

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا