- نویسنده موضوع
- #1
ذخیره سازی کوتاه مدت، ذخیره سازی طولانی مدت و ذخیره سازی آب تمیز. این روش های مختلف نگهداری از خوراکی ها هستند. تمام خوراکی ها، بسته به مدت زمانی که می خواهید ماندگاری داشته باشند، به روش های مختلفی پردازش و ذخیره می شوند.
- بعضی از مواد غذایی را می توان با خیال راحت در دمای اتاق و در کابینت های آشپزخانه نگهداری کرد. زیرا آنها به راحتی خراب نمی شوند. البته با گذشت زمان ممکن است برخی از ترکیبات موجود در آنها تغییراتی را در کیفیت، رنگ، عطر و طعمشان به وجود آورد. با این حال تا وقتی فاسد نشوند، از نظر فنی ماده غذایی سالمی هستند و قابل مصرف می باشند.
- استفاده از ظروف نگهدارنده مخصوص مواد غذایی می تواند در جلوگیری از رسیدن اکسیژن یا همان هوا، نور خورشید و رطوبت به غذا کمک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.