- نویسنده موضوع
- #1
- گوشت، مرغ، ماهی: یک تا پنج روز در یخچال در صورت تازه بودن (دو تا چهار روز در صورت پختن) یا سه تا ۱۲ ماه در فریزر (گوشت فرآوری شده، بیکن، کالباس و استیک چنین دوامی ندارند)
- تخم مرغ: در صورت خام بودن سه تا پنج هفته در یخچال
- شیر و فراورده های لبنی: یک تا شش هفته در یخچال بسته به نوع (پنیر بدون چربی بیشتر از شیر، ماست یا پنیر نرم دوام می آورد) یا چند ماه در فریزر
- میوه ها: چند روز در دمای اتاق، یک تا دو هفته در یخچال یا دو تا ۱۲ ماه بسته به نوع آن در فریزر (مرکبات، سیب و میوه های خشک عمر طولانی تری دارند)
- سبزیجات: چند روز در دمای اتاق، یک تا دو هفته در یخچال یا پنج تا ۱۲ ماه بسته به نوع آن در فریزر (سیب زمینی، پیاز، کدو و هویج عمر طولانی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.