متفرقه ماندگاری مواد غذایی مختلف

  • نویسنده موضوع خَمود
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 148
  • کاربران تگ شده هیچ

خَمود

مدیر بازنشسته تالار وحشت + خانواده و زندگی
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/7/21
ارسالی‌ها
3,982
پسندها
35,809
امتیازها
71,673
مدال‌ها
37
سطح
33
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
  • گوشت، مرغ، ماهی: یک تا پنج روز در یخچال در صورت تازه بودن (دو تا چهار روز در صورت پختن) یا سه تا ۱۲ ماه در فریزر (گوشت فرآوری شده، بیکن، کالباس و استیک چنین دوامی ندارند)
  • تخم مرغ: در صورت خام بودن سه تا پنج هفته در یخچال
  • شیر و فراورده های لبنی: یک تا شش هفته در یخچال بسته به نوع (پنیر بدون چربی بیشتر از شیر، ماست یا پنیر نرم دوام می آورد) یا چند ماه در فریزر
  • میوه ها: چند روز در دمای اتاق، یک تا دو هفته در یخچال یا دو تا ۱۲ ماه بسته به نوع آن در فریزر (مرکبات، سیب و میوه های خشک عمر طولانی تری دارند)
  • سبزیجات: چند روز در دمای اتاق، یک تا دو هفته در یخچال یا پنج تا ۱۲ ماه بسته به نوع آن در فریزر (سیب زمینی، پیاز، کدو و هویج عمر طولانی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا