- نویسنده موضوع
- #1
بی تردید یکی از معروف ترین غذاهای اصیل ایرانی خورش قورمه سبزی است.به طوری که گفته میشه کسی که خورشت قورمه سبزی بلد نباشه آشپز محسوب نمیشه.قرمه سبزی باید کاملا غلیظ و لعاب دار بشه.
فوت و فن های جا افتادن و غلیظ شدن قورمه سبزی:
- برای خورشت قورمه سبزی ، سبزی ها باید حتما ریز خرد شده باشد تا خورشت لعاب بیندازد.چون در غیر این صورت هر چقدر هم خورشت بجوشد غلیظ نمی شود.
- سبزی قرمه باید کاملا سرخ شود تا خورشت آبکی نشود.
- سبزی سرخ شده قورمه سبزی هم باید همراه با گوشت تفت بخورد تا لعاب بیشتری پیدا کند.
- اسفناج و تره باید حتما در سبزی قورمه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش