متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه بهترین روش های لعاب انداختن قورمه سبزی و غلیظ شدن قورمه سبزی

  • نویسنده موضوع Negar-
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 167
  • کاربران تگ شده هیچ

Negar-

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
4,131
پسندها
36,393
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • #1
بی تردید یکی از معروف ترین غذاهای اصیل ایرانی خورش قورمه سبزی است.به طوری که گفته میشه کسی که خورشت قورمه سبزی بلد نباشه آشپز محسوب نمیشه.قرمه سبزی باید کاملا غلیظ و لعاب دار بشه.


غلیظ شدن قورمه سبزی


فوت و فن های جا افتادن و غلیظ شدن قورمه سبزی:​

  1. برای خورشت قورمه سبزی ، سبزی ها باید حتما ریز خرد شده باشد تا خورشت لعاب بیندازد.چون در غیر این صورت هر چقدر هم خورشت بجوشد غلیظ نمی شود.
  2. سبزی قرمه باید کاملا سرخ شود تا خورشت آبکی نشود.
  3. سبزی سرخ شده قورمه سبزی هم باید همراه با گوشت تفت بخورد تا لعاب بیشتری پیدا کند.
  4. اسفناج و تره باید حتما در سبزی قورمه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : Negar-
عقب
بالا