متفرقه بهترین روش های لعاب انداختن قورمه سبزی و غلیظ شدن قورمه سبزی

  • نویسنده موضوع -Aras
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 127
  • کاربران تگ شده هیچ

-Aras

مدیر بازنشسته تالار وحشت + خانواده و زندگی
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/7/21
ارسالی‌ها
4,034
پسندها
35,898
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
سطح
33
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
بی تردید یکی از معروف ترین غذاهای اصیل ایرانی خورش قورمه سبزی است.به طوری که گفته میشه کسی که خورشت قورمه سبزی بلد نباشه آشپز محسوب نمیشه.قرمه سبزی باید کاملا غلیظ و لعاب دار بشه.


غلیظ شدن قورمه سبزی


فوت و فن های جا افتادن و غلیظ شدن قورمه سبزی:​

  1. برای خورشت قورمه سبزی ، سبزی ها باید حتما ریز خرد شده باشد تا خورشت لعاب بیندازد.چون در غیر این صورت هر چقدر هم خورشت بجوشد غلیظ نمی شود.
  2. سبزی قرمه باید کاملا سرخ شود تا خورشت آبکی نشود.
  3. سبزی سرخ شده قورمه سبزی هم باید همراه با گوشت تفت بخورد تا لعاب بیشتری پیدا کند.
  4. اسفناج و تره باید حتما در سبزی قورمه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : -Aras
عقب
بالا