- نویسنده موضوع
- #1
سرد بودن خمیر بیسکویت
یکی از علت های ترک خوردن بیسکویت عدم توجه به میزان گرمی و سردی خمیر آن است. توجه به سرد و گرم بودن خمیر در کیفیت پخت آن اهمیت دارد. برای پخت بیسکویت خمیر آن کاملا باید سرد باشد زیرا خمیر خنک به صورت یک دست پخته می شود و در فر تغییر حالت نمی دهد و شل و پهن نمی شود. اگر هنگام پخت بیسکویت احساس کردید خمیر به اندازه ی کافی سرد نیست آن را چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.![سرد بودن خمیر سرد بودن خمیر](https://files.namnak.com/users/zt/aup/202112/41_pics/%D8%B3%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1.jpg)
آرد بیسکویت
در پخت بیسکویت باید به اندازه آرد آن توجه کنید زیرا کم یا زیاد شدن آرد بر ظاهر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.