متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه علت ترک خوردن خمیر بیسکویت

  • نویسنده موضوع Negar-
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 193
  • کاربران تگ شده هیچ

Negar-

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
4,131
پسندها
36,393
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • #1

سرد بودن خمیر بیسکویت​

یکی از علت های ترک خوردن بیسکویت عدم توجه به میزان گرمی و سردی خمیر آن است. توجه به سرد و گرم بودن خمیر در کیفیت پخت آن اهمیت دارد. برای پخت بیسکویت خمیر آن کاملا باید سرد باشد زیرا خمیر خنک به صورت یک دست پخته می شود و در فر تغییر حالت نمی دهد و شل و پهن نمی شود. اگر هنگام پخت بیسکویت احساس کردید خمیر به اندازه ی کافی سرد نیست آن را چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.

سرد بودن خمیر


آرد بیسکویت​

در پخت بیسکویت باید به اندازه آرد آن توجه کنید زیرا کم یا زیاد شدن آرد بر ظاهر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Negar-
عقب
بالا