- نویسنده موضوع
- #1
سرد بودن خمیر بیسکویت
یکی از علت های ترک خوردن بیسکویت عدم توجه به میزان گرمی و سردی خمیر آن است. توجه به سرد و گرم بودن خمیر در کیفیت پخت آن اهمیت دارد. برای پخت بیسکویت خمیر آن کاملا باید سرد باشد زیرا خمیر خنک به صورت یک دست پخته می شود و در فر تغییر حالت نمی دهد و شل و پهن نمی شود. اگر هنگام پخت بیسکویت احساس کردید خمیر به اندازه ی کافی سرد نیست آن را چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.آرد بیسکویت
در پخت بیسکویت باید به اندازه آرد آن توجه کنید زیرا کم یا زیاد شدن آرد بر ظاهر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.