Abra_. ناظر رمان سطح 7 ارسالیها 40 پسندها 893 امتیازها 4,803 مدالها 5 سن 19 4/8/24 #21 ‹Masih› گفت اگه یه روز از خواب بلند بشی ببینی هیچکسی جز خودت توی دنیا نیست چیکار میکنی؟ من دوباره میخوابم کلیک کنید تا باز شود... زندگی میکنم به معنای واقعی کلمه زندگی هاااا هرچی میخام میپوشم هرچی میخام میخورم وووو امضا : Abra_.
‹Masih› گفت اگه یه روز از خواب بلند بشی ببینی هیچکسی جز خودت توی دنیا نیست چیکار میکنی؟ من دوباره میخوابم کلیک کنید تا باز شود... زندگی میکنم به معنای واقعی کلمه زندگی هاااا هرچی میخام میپوشم هرچی میخام میخورم وووو
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,223 امتیازها 48,373 مدالها 34 5/8/24 #22 Abra_. گفت زندگی میکنم به معنای واقعی کلمه زندگی هاااا هرچی میخام میپوشم هرچی میخام میخورم وووو کلیک کنید تا باز شود... هرچقدر دلم میخاد مثه بچه ها بالاپایین میپرم میخونم میرقصم. بعدم یه گوشه میشینم یه دل سیر بلند گریه میکنم باصدای بلند... بعدم میخوابم. وتمام
Abra_. گفت زندگی میکنم به معنای واقعی کلمه زندگی هاااا هرچی میخام میپوشم هرچی میخام میخورم وووو کلیک کنید تا باز شود... هرچقدر دلم میخاد مثه بچه ها بالاپایین میپرم میخونم میرقصم. بعدم یه گوشه میشینم یه دل سیر بلند گریه میکنم باصدای بلند... بعدم میخوابم. وتمام
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,164 امتیازها 35,773 مدالها 16 15/8/24 #23 مگر اینکه اون روز رو تو خواب ببینم .... امضا : m.sina