متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی طرز تهیه مسقطی شیرازی

  • نویسنده موضوع Dina♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 200
  • کاربران تگ شده هیچ

Dina♡

کاربر نیمه فعال
سطح
24
 
ارسالی‌ها
551
پسندها
18,817
امتیازها
39,373
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
  • #1
مسقطی یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت ان متعلق به شهرستان لار استان فارس می باشد و به همین جهت آن را با نام مسقطی شیرازی هم می شناسند. امروزه مسقطی هم مانند دسرهایی مثل باسلوق بیشتر به عنوان شیرینی در کنار چای استفاده می شود و یا می توانید برای ایام ماه مبارک رمضان این مسقطی خوشمزه را تهیه کنید با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۶ نفر مسقطی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری مسقطی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Dina♡

Dina♡

کاربر نیمه فعال
سطح
24
 
ارسالی‌ها
551
پسندها
18,817
امتیازها
39,373
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
  • #2

نکات کلیدی در تهیه مسقطی زعفرانی

  1. مسقطی اگر قوام پیدا نکرده باشد در یخچال آب می اندازد.
  2. وقتی مسقطی آماده شده است که به صورت تکه تکه از قاشق بریزید.
  3. نشاسته پودری اصلا مناسب تهیه مسقطی نیست.
  4. حرارت پخت مسقطی باید ملایم باشد و برای این مقدار باید ۳ ساعت زمان ببرد تا کاملا غلیظ شود.
  5. اگر حرارت زیاد باشد بوی خامی نشاسته در مسقطی می ماند.
  6. می توانید به جای روغن از کره استفاده کنید.
  7. خیس کردن از قبل نشاسته باعث گرفتن ترشی آن می شود.
  8. می توانید تا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Dina♡
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Nwginz
عقب
بالا