Hadiseh Shahbazi نویسنده افتخاری سطح 29 ارسالیها 1,507 پسندها 27,863 امتیازها 48,073 مدالها 21 9/2/22 نویسنده موضوع #1 با اسم نفر قبلی، یه جمله یا شعر کوتاه و طنز بساز از خودم شروع بشه =) "اسپم ممنوع" امضا : Hadiseh Shahbazi
آبی پَرَست؛ هنرمند انجمن سطح 36 ارسالیها 2,475 پسندها 34,121 امتیازها 64,873 مدالها 43 9/2/22 #2 H.SHAHBAZI گفت با اسم نفر قبلی، یه جمله یا شعر کوتاه و طنز بساز از خودم شروع بشه =) "اسپم ممنوع" کلیک کنید تا باز شود... ای H.shahbazi تو مرحم هر رازی تو را به آن چشمانت قسم که در این بازی میبازی (یاد حافظ افتادم/:) امضا : آبی پَرَست؛
H.SHAHBAZI گفت با اسم نفر قبلی، یه جمله یا شعر کوتاه و طنز بساز از خودم شروع بشه =) "اسپم ممنوع" کلیک کنید تا باز شود... ای H.shahbazi تو مرحم هر رازی تو را به آن چشمانت قسم که در این بازی میبازی (یاد حافظ افتادم/:)
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/2/22 #3 رنگ مشکی عاملی شد جذب یکدیگر شویم ایلین خانم ریش میاید به من چادر به تو امضا : m.sina
BlaCkfloWeR مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 979 پسندها 14,821 امتیازها 37,073 مدالها 23 18/3/22 #4 m.sina گفت رنگ مشکی عاملی شد جذب یکدیگر شویم ایلین خانم ریش میاید به من چادر به تو کلیک کنید تا باز شود... ای شاعر گمنام در این تایپیک به من بگو چه شده در این موزیک (هیچی به ذهنم نرسید به مولا =/) امضا : BlaCkfloWeR
m.sina گفت رنگ مشکی عاملی شد جذب یکدیگر شویم ایلین خانم ریش میاید به من چادر به تو کلیک کنید تا باز شود... ای شاعر گمنام در این تایپیک به من بگو چه شده در این موزیک (هیچی به ذهنم نرسید به مولا =/)
L Lu^na☆ کاربر نیمه فعال سطح 19 ارسالیها 531 پسندها 14,308 امتیازها 31,673 مدالها 15 18/3/22 #5 Black Flower گفت ای شاعر گمنام در این تایپیک به من بگو چه شده در این موزیک (هیچی به ذهنم نرسید به مولا =/) کلیک کنید تا باز شود... ای Black flower عزیزم بیا بغلم تا برات میوه بچینم! این چ سمیه امضا : Lu^na☆
Black Flower گفت ای شاعر گمنام در این تایپیک به من بگو چه شده در این موزیک (هیچی به ذهنم نرسید به مولا =/) کلیک کنید تا باز شود... ای Black flower عزیزم بیا بغلم تا برات میوه بچینم! این چ سمیه
د دومـان مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 1,033 پسندها 22,957 امتیازها 42,073 مدالها 32 سن 19 19/3/22 #6 Lu^na☆ گفت ای Black flower عزیزم بیا بغلم تا برات میوه بچینم! این چ سمیه کلیک کنید تا باز شود... گر لونا را بِبُردی خرید باید بَرَشگَردانی با دسته بیل (استغفرالله =/)
Lu^na☆ گفت ای Black flower عزیزم بیا بغلم تا برات میوه بچینم! این چ سمیه کلیک کنید تا باز شود... گر لونا را بِبُردی خرید باید بَرَشگَردانی با دسته بیل (استغفرالله =/)
L Lu^na☆ کاربر نیمه فعال سطح 19 ارسالیها 531 پسندها 14,308 امتیازها 31,673 مدالها 15 19/3/22 #7 دومـان گفت گر لونا را بِبُردی خرید باید بَرَشگَردانی با دسته بیل (استغفرالله =/) کلیک کنید تا باز شود... ایران سرزمین شیران است و بس زادگاه دودمانِ شاعر است و بس خیلی به مغزم فشار آوردم خدایی امضا : Lu^na☆
دومـان گفت گر لونا را بِبُردی خرید باید بَرَشگَردانی با دسته بیل (استغفرالله =/) کلیک کنید تا باز شود... ایران سرزمین شیران است و بس زادگاه دودمانِ شاعر است و بس خیلی به مغزم فشار آوردم خدایی