- نویسنده موضوع
- #1
طبیعت غذایی که می خورید، از اهمیت بالایی برخوردار است و باید با توجه به مزاج بدن شما انتخاب و طبخ شود زیرا دانستن طبیعت و مزاج مواد غذایی می تواند شما را از انواع بیماری ها در امان نگه دارد و از بهوجود آمدن اختلالات مربوط به دستگاه گوارش جلوگیری کند. در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک در مورد طبع ماش و مصلحات آن را توضیحاتی را ارائه خواهیم داد.
ماش چیست؟
ماش که در قدیم به آن مچ می گفتند، دانه ریز و سبزرنگ وجزو حبوبات و از خانواده عدس و نخودفرنگی می باشد.ماش لطیف تر از عدس دانسته و نفخ آن را کمتر از باقلا است. ماش غنی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B5، ویتامین B6، فولات، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، مس، روی، سلنیوم، فیبر، پروتئین و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.