طب سنتی شناخت طبع ماش و مصلحات آن

  • نویسنده موضوع -Aras
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 113
  • کاربران تگ شده هیچ

-Aras

مدیر بازنشسته تالار وحشت + خانواده و زندگی
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/7/21
ارسالی‌ها
4,050
پسندها
35,901
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
سطح
33
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
طبیعت غذایی که می خورید، از اهمیت بالایی برخوردار است و باید با توجه به مزاج بدن شما انتخاب و طبخ شود زیرا دانستن طبیعت و مزاج مواد غذایی می تواند شما را از انواع بیماری ها در امان نگه دارد و از به‌وجود آمدن اختلالات مربوط به دستگاه گوارش جلوگیری کند. در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک در مورد طبع ماش و مصلحات آن را توضیحاتی را ارائه خواهیم داد.


ماش چیست؟​

ماش که در قدیم به آن مچ می گفتند، دانه ریز و سبزرنگ وجزو حبوبات و از خانواده عدس و نخودفرنگی می باشد.ماش لطیف تر از عدس دانسته و نفخ آن را کمتر از باقلا است. ماش غنی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B5، ویتامین B6، فولات، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، مس، روی، سلنیوم، فیبر، پروتئین و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Aras

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا