Pari.F نو ورود سطح 5 ارسالیها 29 پسندها 537 امتیازها 2,590 مدالها 4 18/1/23 #21 تو نمیتونی برای دیگران زندگی کنی. تو باید کاری رو که دوست داری انجام بدی، حتی اگه به کسایی که دوستشون داری صدمه بزنی *دفترچه خاطرات*
تو نمیتونی برای دیگران زندگی کنی. تو باید کاری رو که دوست داری انجام بدی، حتی اگه به کسایی که دوستشون داری صدمه بزنی *دفترچه خاطرات*
Pari.F نو ورود سطح 5 ارسالیها 29 پسندها 537 امتیازها 2,590 مدالها 4 18/1/23 #22 تنها اگر در درون خود آرامش پیدا کنید، با دیگران نیز ارتباط درست و واقعی پیدا خواهید کرد *پیش از طلوع*
تنها اگر در درون خود آرامش پیدا کنید، با دیگران نیز ارتباط درست و واقعی پیدا خواهید کرد *پیش از طلوع*
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 29/1/23 #23 -چرا نمیزاری بقیه خوبی هاتو ببینن؟ +چون مردم وقتی خوبی ببینن انتظار خوبی دارن و من نمیخام براساس انتظارات بقیه زندگی کنم... "خاطرات یک خوناشام " امضا : SAN.SNI
-چرا نمیزاری بقیه خوبی هاتو ببینن؟ +چون مردم وقتی خوبی ببینن انتظار خوبی دارن و من نمیخام براساس انتظارات بقیه زندگی کنم... "خاطرات یک خوناشام "
F Faeze Norouzi نو ورود سطح 3 ارسالیها 31 پسندها 112 امتیازها 490 مدالها 3 28/7/23 #24 تارس: قانون سوم نیوتون میگه برای اینکه بخوای به چیزی برسی باید از یه چیزی دل بکنی. امضا : Faeze Norouzi
Roshanak_QW کاربر قابل احترام سطح 34 ارسالیها 10,051 پسندها 23,225 امتیازها 78,373 مدالها 55 5/9/23 #25 ازت میخوام زندگی کنی تونی! نه اینکه صرفا خودت رو نکشی یا صبر کنی موعد مرگت برسه. طوری زندگی کن انگار فردایی نیست؛ بعد که بیدار میشی و فردایی هست، دوباره همون کار رو تکرار کن... After Life امضا : Roshanak_QW
ازت میخوام زندگی کنی تونی! نه اینکه صرفا خودت رو نکشی یا صبر کنی موعد مرگت برسه. طوری زندگی کن انگار فردایی نیست؛ بعد که بیدار میشی و فردایی هست، دوباره همون کار رو تکرار کن... After Life