- ارسالیها
- 530
- پسندها
- 4,693
- امتیازها
- 22,273
- مدالها
- 16
- سن
- 17
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم:
– سه چهارم قاشق چایخوری نمک کوشر، بخش بندی شده
– یک دوم قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده، بخش بندی شده
– ۴ برش مورب نان باگت (با ضخامت ۲.۵ سانتی)
– یک دوم پیمانه پنیر چدار کهنهی خرد شده
– ۳ قاشق غذاخوری روغن هستهی انگور یا روغن کانولا
– ۲ قاشق غذاخوری سرکهی سیب
– ۱ قاشق غذاخوری خردل دانه کامل
– ۱ سره کاسنی فرنگی (سالادی)، که به اندازهی لقمه خرد شده است
– ۳ پیمانه سیب ترد شیرین
– یک چهارم پیمانه پیاز قرمز خرد شده
طرز تهیه:
۱. دمای منقل کباب پز را روی حرارت متوسط تنظیم کنید
۲. روی مرغها یک دوم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل بپاشید.
۳. میلههای کباب پز را روغن کاری کنید. مرغ را کباب کنید و گاه به گاه آنها را بچرخانید تا زمانی که وقتی دماسنج را در...
– سه چهارم قاشق چایخوری نمک کوشر، بخش بندی شده
– یک دوم قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده، بخش بندی شده
– ۴ برش مورب نان باگت (با ضخامت ۲.۵ سانتی)
– یک دوم پیمانه پنیر چدار کهنهی خرد شده
– ۳ قاشق غذاخوری روغن هستهی انگور یا روغن کانولا
– ۲ قاشق غذاخوری سرکهی سیب
– ۱ قاشق غذاخوری خردل دانه کامل
– ۱ سره کاسنی فرنگی (سالادی)، که به اندازهی لقمه خرد شده است
– ۳ پیمانه سیب ترد شیرین
– یک چهارم پیمانه پیاز قرمز خرد شده
طرز تهیه:
۱. دمای منقل کباب پز را روی حرارت متوسط تنظیم کنید
۲. روی مرغها یک دوم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل بپاشید.
۳. میلههای کباب پز را روغن کاری کنید. مرغ را کباب کنید و گاه به گاه آنها را بچرخانید تا زمانی که وقتی دماسنج را در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.