پیش غذا سوپ ورمیشل

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 108
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

طراح انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,183
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
سطح
32
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1646196000376.png




مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲۵۰ گرم
رشته ورمیشل۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
هویج۲ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد
جعفری۱ قاشق غذاخوری
لیمو ترش۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی
 

FATEMEH ASADYAN

طراح انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,183
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
سطح
32
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و مجلسی ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و گوشت مرغ تقریبا نیم‌پز شود.

مرحله دوم​

در این مرحله پس از گذشت ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و گوشت مرغ را از آن خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل قابلمه ای که برای پخت سوپ در نظر گرفته ایم می ریزیم.



مرحله سوم​

حالا کمی روغن اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و خوب تفت می دهیم تا پیاز نرم و شفاف شود. توجه داشته باشید که نباید روغن زیادی برای سرخ کردن پیاز استفاده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

طراح انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,183
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
سطح
32
 
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله ششم​

پس از گذشت ۲۰ دقیقه پوست گوجه فرنگی را می گیریم و انرا رنده می کنیم سپس به همراه هویج نگینی شده به قابلمه سوپ اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه از اضافه کردن گوجه فرنگی نوبت سیب زمینی است.

مرحله هفتم​

ابتدا سیب زمینی را به سلیقه خود به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم و به خوبی با آب سرد می شوییم تا نشاسته اضافی آن از بین برود، سپس به سوپ اضافه می کنیم. در ادامه طعم سوپ را می چشیم.



مرحله هشتم​

سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و در آخر رشته ورمیشل را خرد کرده و به سوپ می افزاییم. پس از اضافه کردن رشته حدود ۲۰ دقیقه صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد سپس در ظرف مورد نظر می کشیم و سرو می کنیم.

طرز تهیه...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
1
بازدیدها
138
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
197
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
48
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
102
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
93
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
55
عقب
بالا