مرحله پنجم
جو پرک خیلی سریع می پزد و لعاب می اندازد ، پس از اینکه جو پرک لعاب انداخت ، شیر را به همراه مرغ خرد شده به قابلمه اضافه می کنیم. اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه سوپ با حرارت ملایم بپزد تا شیر به طور کامل به خورد دیگر مواد برود.
مرحله ششم
در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به همراه مقدار خیلی کمی روغن ( روغن زیاد باعث چرب شدن سوپ می شود ) تفت می دهیم تا آب موجود در قارچ تبخیر شود. برای اینکه رنگ قارچ ها تیره نشود آبلیمو را هم حین تفت دادن به قارچ ها اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه تفت دادن قارچ به پایان رسید آنرا به قابلمه سوپ اضافه می کنیم. در همین مرحله نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ جا بیفتد. سوپ نباید خیلی روی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.