متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه‌ی پاناکوتا رنگی

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 177
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,168
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
1646283230223.png



مواد لازم پاناکوتا رنگی
شیر۴ لیوان
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شکر۱۲ قاشق غذاخوری
آب سرد½ پیمانه
پودر ژلاتین۴ قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
رنگ و اسانس خوراکیبه مقدار کافی
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,168
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه پاناکوتا رنگی ابتدای کار شیر را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا ذرات شکر درون شیر حل شود.

مرحله دوم​

حالا خامه صبحانه را روی یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کاسه را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم و بنماری می کنیم تا خامه کاملا روان شود. در ادامه پودر ژلاتین را درون آب سرد می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم.


مرحله سوم​

در این مرحله پودر ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم و بنماری می کنیم تا پودر ژلاتین شفاف شود. در ادامه ژلاتین را به شیر اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و اجازه می دهیم شیر از اطراف جوش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا