مرحله اول
برای تهیه پاناکوتا رنگی ابتدای کار شیر را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا ذرات شکر درون شیر حل شود.
مرحله دوم
حالا خامه صبحانه را روی یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کاسه را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم و بنماری می کنیم تا خامه کاملا روان شود. در ادامه پودر ژلاتین را درون آب سرد می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پودر ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم و بنماری می کنیم تا پودر ژلاتین شفاف شود. در ادامه ژلاتین را به شیر اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و اجازه می دهیم شیر از اطراف جوش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.