- ارسالیها
- 5,238
- پسندها
- 31,595
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 51
- نویسنده موضوع
- #1
“خورش هویج” الزاماً یک خورش شیرین نیست. اگر طرفدار خورش های ترش هستید، این خورش را با مزه ملس و ترش درست کنید. این غذا در کنار برنج برای 6 تا 8 نفر کافیست و در مدت 1 ساعت و 40 دقیقه آماده سرو می باشد.
مواد لازم خورش هویج تبریزی
گوشت مغز ران گوساله:750 گرم
پیاز سرخ شده:2 تا 3 قاشق غذا خوری
هویج:1 کیلو گرم
آلوی خشک:250 گرم
زعفران ساییده:1 تا 2 قاشق غذا خوری
شکر:1 تا 2 قاشق غذا خوری
روغن:150 گرم
نمک:به قدر کافی
خورش هویج
طرز تهیه خورش هویج تبریزی
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و گوشت را به همراه پیاز سرخ شده داخل روغن تفت دهید. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد به آن 2 تا 3 لیوان اب اضافه کنید تا بپزد.
در این فاصله ، هویج را بشویید و لایه نازکی از آن را پوست بگیرید...
مواد لازم خورش هویج تبریزی
گوشت مغز ران گوساله:750 گرم
پیاز سرخ شده:2 تا 3 قاشق غذا خوری
هویج:1 کیلو گرم
آلوی خشک:250 گرم
زعفران ساییده:1 تا 2 قاشق غذا خوری
شکر:1 تا 2 قاشق غذا خوری
روغن:150 گرم
نمک:به قدر کافی
خورش هویج
طرز تهیه خورش هویج تبریزی
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و گوشت را به همراه پیاز سرخ شده داخل روغن تفت دهید. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد به آن 2 تا 3 لیوان اب اضافه کنید تا بپزد.
در این فاصله ، هویج را بشویید و لایه نازکی از آن را پوست بگیرید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.