سالاد طرز تهیه‌ی سالاد تبوله

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 102
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,094
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1646453815770.png

سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف عربی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این سالاد خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانیم برای مجالس و مهمانی های خود به عنوان یک سالاد جدید و مجلسی درست کنیم، می توانیم از آن به عنوان یک غذای ساده و سبک به عنوان شام یا ناهار نیز استفاده کنیم. این سالاد خوشمزه که از محبوب ترین سالادهای عربی محسوب می شود، از نظر ظاهری شباهت های به سالاد شیرازی ما ایرانی ها دارد. البته با این تفاوت که در تهیه سالاد تبوله مواد خیلی ریزتر از سالاد شیرازی می شوند.



مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور½ لیوان
پیازچه½ لیوان
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] [Sogol]

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,094
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه سالاد تبوله به روش سنتی عربی ابتدا بلغور را تمیز می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی بلغور می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند.


مرحله دوم​

در ادامه سه چهارم لیوان آب جوش اضافه می کنیم و درب ظرف را می گذاریم. نکته مهم در مورد این مرحله این است که باید بلغور را به مدت ۱۵ دقیقه در این حالت بگذاریم تا نرم شود و زمان مصرف راحتر هضم شود.


مرحله سوم​

در همین حین خیار و گوجه فرنگی را پس از شستشو به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم ( البته این مورد سلیقه ای هست و می توانیم به اندازه دلخواه خرد کنیم ) و داخل کاسه ای که برای تهیه سالاد در نظر گرفته ایم می ریزیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] [Sogol]
عقب
بالا