مرحله اول
برای تهیه سوپ قارچ هتلی خوشمزه در ابتدای کار، جو را داخل قابلمه می ریزیم و با آب می گذاریم روی حرارت تا خوب پخته شود و لعاب بیندازد. در صورت تمایل برای سرعت بیشتر می توان جو ها را درون زودپز نیز پخت.
مرحله دوم
بعد از دو ساعت با گوشت کوب برقی جو ها را له می کنیم. زیر شعله را کم میکنیم و درش را باز می گذاریم تا سر نرود. مرغ و هویج را درون یک قابلمه دیگر با کمی آب روی حرارت متوسط می گذاریم تا جداگانه بپزد.
مرحله سوم
مرغ که خوب پخته شد، آن را بیرون می آوریم و ریش ریش می کنیم و همراه قارچ و ذرت داخل آب مرغ می ریزیم. در این مرحله، جو را هم اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا حدود نیم ساعت دیگر بپزد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.