پیش غذا سوپ قارچ و بادام هندی

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 81
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,121
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1646543089241.png

سوپ یکی از پیش غذاهایی است که در تمام دنیا طبخ و سرو می شود. همچنین به دلیل ذات آبکی سوپ و موادی که درون آن به کار می رود، اغلب سوپ ها برای بیماران و سرماخوردگی و انفولانزا توصیه می شود. سوپ قارچ و بادام هندی یک سوپ خاص بدون هیچ رنگ دهنده خاصی مثل رب گوجه پخته می شود. این سوپ تنها با دو ماده اصلی قارچ و بادام هندی تهیه می شود که با وجود بادام هندی در این سوپ، علاوه بر طعم خوبی که دارد، بسیار مقوی و مفید است. همچنین می توان به جای آب مرغ از آب سبزیجات استفاده کرد. در این صورت این سوپ را می توان برای کسانی که رژیم گیاه خواری دارند تهیه و سرو نمود.


مواد لازم برای ۳ نفر
بادام هندی خامسه چهارم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,121
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه سوپ قارچ و بادام هندی در ابتدای کار، بادام هندی ها را درون یک کاسه می ریزیم و روی آن آب می ریزیم تا کاملا زیر آب برود. سپس به مدت دو ساعت می گذاریم تا خیس بخورد. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم​

در این مرحله یک قابلمه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت می گذاریم. روغن که کمی گرم شد، پیاز را درون آن می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.


مرحله سوم​

در این مرحله زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و فلفل کاین و ساقه آویشن را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس قارچ ها را که شسته و خرد کرده ایم به آن اضافه می کنیم و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
1
بازدیدها
88
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
96
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
142
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
97
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
151
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
106
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
99
عقب
بالا