مرحله اول
ابتدا جو پوست کنده را به همراه ۴ لیوان آب ولرم داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه سریعتر به جوش بیاید، پس از جوش آمدن آب داخل قابلمه حرارت را ملایم تر می کنیم.
مرحله دوم
اگر روی آب دورن قابلمه در هنگام پخت کف جمع شد، حتما کف را با قاشق بگیرید و دور بریزید. نکته دیگر اینکه جو خیلی زود سر می رود به همین خاطر از یک قابلمه بزرگ استفاده کنید تا جو هنگام سر رفتن بیرون نریزد و گاز را کثیف نکند.
مرحله سوم
در ادامه گوشت مرغ را به همراه یک عدد پیاز و مقداری زردچوبه به همراه ۱ لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا گوشت مرغ بپزد. اجازه دهید آب درون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.