مرحله اول
در اولین قدم برای تهیه سالاد اندونزی باید هویج ها را بخارپز کنید ، سپس برگ های کلم سفید و کلم قرمز را به آرامی جدا کنید و برگ های غیر قابل استفاده را دور بریزید و برگ های خوب را بشویید.
مرحله دوم
یک تخته بزرگ بردارید و کلم ها را به صورت رشته ای با برش های نازک خرد کنید و یا از رنده استفاده کنید و به دلخواه یا از قسمت درشت استفاده کنید و یا از قسمت ریز.
مرحله سوم
یک کاسه بزرگ بردارید و کلم سفید و کلم قرمز را درون آن بریزید و با ذرت و نخود فرنگی کنسروی یا پخته شده مخلوط کنید و هویج هایی را که در مرحله اول بخار پز کردید را روی سایر مواد رنده کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله باید خیار شورها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.