سالاد طرز تهیه‌ی سالاد اندونزی

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 103
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,092
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1646633695962.png



مواد لازم برای ۴ نفر
کلم برگ سفید۲ پیمانه
کلم برگ قرمز۱ پیمانه
ذرت۱/۲ پیمانه
کالباس۱/۲ پیمانه
نخود فرنگی و سس مایونز۱/۲ پیمانه از هر کدام
هویج۲ عدد متوسط
خیار شور۴ عدد متوسط
کشمش پلوییبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
 

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,092
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

در اولین قدم برای تهیه سالاد اندونزی باید هویج ها را بخارپز کنید ، سپس برگ های کلم سفید و کلم قرمز را به آرامی جدا کنید و برگ های غیر قابل استفاده را دور بریزید و برگ های خوب را بشویید.

مرحله دوم​

یک تخته بزرگ بردارید و کلم ها را به صورت رشته ای با برش های نازک خرد کنید و یا از رنده استفاده کنید و به دلخواه یا از قسمت درشت استفاده کنید و یا از قسمت ریز.


مرحله سوم​

یک کاسه بزرگ بردارید و کلم سفید و کلم قرمز را درون آن بریزید و با ذرت و نخود فرنگی کنسروی یا پخته شده مخلوط کنید و هویج هایی را که در مرحله اول بخار پز کردید را روی سایر مواد رنده کنید.

مرحله چهارم​

در این مرحله باید خیار شورها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا