متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

خواننده یاسر بختیاری | خواننده

• نویسنده موضوع MONTE CRISTO
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 122
  • کاربران تگ شده هیچ

MONTE CRISTO

کاربر قابل احترام
سطح
44

ارسالی‌ها
4,600
پسندها
50,314
امتیازها
77,373
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
یاسر بختیاری (زادهٔ ۳۰ خرداد ۱۳۶۱) که با نام هنری یاس شناخته می‌شود، خواننده و ترانه‌سرای ایرانی در سبک رپ فارسی است. او از قدیمی‌ترین خواننده‌های رپ فارسی است که فعالیت حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۸۰ آغاز کرد. او همچنین اولین خوانندهٔ این سبک در ایران است که توانست برای انتشار ترانه‌اش مجوز بگیرد و این ترانه «یادت نره» نام داشت که آن را به همراه مجید غفوری، خوانندهٔ پاپ اجرا کرده بود.

اطلاعات پس‌زمینه
یاس
[IMG alt="Yas, Iranian rapper live in 2018 09...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : MONTE CRISTO

MONTE CRISTO

کاربر قابل احترام
سطح
44

ارسالی‌ها
4,600
پسندها
50,314
امتیازها
77,373
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
من از همان دوران کودکی دست به قلم بودم و خوب می‌نوشتم. داستان‌هایم طوری بود که دیگر برای نوشتن نیاز به تخیل نداشتم و حقایق زندگی‌ام را در قالب داستان می‌نوشتم. آن سال‌ها تنها راهی که برای خالی کردن عقده‌هایم پیش رو داشتم، نوشتن بود. البته یک دوره‌ای کارهای دیگری را هم برای خالی کردن خودم تجربه کردم که البته مسیرهای درستی نبود؛ مثلاً یک مدتی خیلی دعوا می‌کردم یا وقتی پولدارها را می‌دیدم با نگاه خیلی منفی با آن‌ها برخورد می‌کردم، اما بعد از مدتی حس کردم این راهی نیست که بخواهم با آن به یک آینده روشن برسم. آن زمان واقعاً کسی هم نبود که بگوید یاسر این راهی که داری طی می‌کنی به جای خوبی ختم نمی‌شود، نمی‌دانم چه شد که با خودم به این نتیجه رسیدم که باید مسیرم را تغییر دهم.
...

آخرین ویرایش

MONTE CRISTO

کاربر قابل احترام
سطح
44

ارسالی‌ها
4,600
پسندها
50,314
امتیازها
77,373
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع

۱۳۸۶–۱۳۹۰: کنسرت در آمریکا، و آهنگ «از چی بگم؟»​

در ۱۳۸۶ یاس در سفری شش هفته‌ای به ایالات متحده آمریکا به اجرای چندین کنسرت در این کشور پرداخت. این سفر به دعوت یک تشکل خیریهٔ آمریکایی و به منظور اجرای دو ترانه در مورد مولانا با صدای وی و همچنین اجرای کنسرت در سال جهانی مولانا صورت گرفت.

یاس در اردیبهشت ۱۳۸۷ در «همایش ملی آسیب‌شناسی جوانان» در شیراز با دعوت از دانشگاه شیراز شرکت کرد و در آن‌جا در مقابل منتقدان موسیقی رپ که در این نشست افزایش «خشونت» و «بی‌بند و باری» در جامعه را از خصوصیات آن عنوان کردند به دفاع از سبک موسیقی رپ پرداخت.

در سال ۱۳۸۹ یاس به عنوان نماینده‌ای از خوانندگان رپ فارسی در فیلم مستند «Rock On» حضور یافت. این فیلم مستند که به صورت تخصصی به...

آخرین ویرایش

MONTE CRISTO

کاربر قابل احترام
سطح
44

ارسالی‌ها
4,600
پسندها
50,314
امتیازها
77,373
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
در شهریور ۱۳۹۴ یاس در مصاحبه با نشریهٔ تماشاگران امروز به گفته‌هایی که از نزدیکان داریوش مهرجویی در مورد بازی ندادن یاس در فیلم سنتوری ۲ توسط مهرجویی منتشر شده بود، واکنش نشان داد و آن را رد کرد. درحالی که پیشتر از سوی نزدیکان مهرجویی عنوان شده بود که یاس تمایل به حضور در این فیلم داشته اما کارگردان فیلم سنتوری استعداد او در زمینهٔ بازیگری را تأیید نکرده‌است. یاس گفت:

«قضیه از این قرار است که بهرام رادان با من تماس گرفت و گفت باید در مورد مسئله‌ای باهم صحبت کنیم. سپس بهرام مسئلهٔ سنتوری ۲ را مطرح کرد و قرار شد یک روز به اتفاق هم آقای مهرجویی را ملاقات کنیم. این اتفاق افتاد و ما یکدیگر را دیدیم اما در آن دیدار نه تستی دادم، نه پذیرفتم در این پروژه حضور داشته باشم و نه حتی با...

MONTE CRISTO

کاربر قابل احترام
سطح
44

ارسالی‌ها
4,600
پسندها
50,314
امتیازها
77,373
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
امید که باب میل باشه. البته طبیعتاً این آهنگ به گوش عده‌ای خوشایند نخواهد بود. چون حقایقی در آن بازگو شده که دلایل ضعف و بی‌هویت شدن هنر و موسیقی ایران است و امیدوارم بجای موضع‌گیری‌ها، این معایب را ببینیم و برطرف کنیم؛ زیرا اگر چنانچه با همین روال به این مسیر ادامه دهیم گوش‌ها و چشم‌های ما به ضعیف‌ترین سلایق سوق خواهد یافت و به درد نخورترین‌ها به عنوان الگوی رفتاری به جامعه معرفی خواهندشد و ناگفته نماند که این اتفاق متأسفانه افتاده‌است. آهنگ «سفارشی» تلنگری به گوش‌هاست و امیدوارم که پیام این اثر در عین تلخ بودن مفید واقع شود. در غیر این‌صورت این راه ادامه دارد.
در حالی که مراسم افتتاحیهٔ فیلم رقص روی شیشه با حضور یاس و پخش صدای وی در قسمت نخست این سریال همراه بود با این...

MONTE CRISTO

کاربر قابل احترام
سطح
44

ارسالی‌ها
4,600
پسندها
50,314
امتیازها
77,373
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
علاوه بر موارد بالا موضوع، زمان، فرمت و نحوه انتشار آثار یاس هم این شائبه را در ذهن منتقدانش مدام تقویت می‌کرد که او خواسته یا ناخواسته بیشتر به فکر دیده شدن و شهرت است تا ممارست برای نوآوری و خلاقیت چرا که باوجود سال‌ها فعالیت هنوز آلبومی از او منتشر نشده و تمرکزش همیشه بر روی تک آهنگ بوده‌است که در دنیای هنر موسیقی ویژگی مثبتی محسوب نمی‌شود. در واقع از نظر منتقدین اغلب آثار ابتدایی او همان‌طور که نام‌برده شده بلافاصله بعد از یک اتفاق و رخداد اجتماعی منتشر می‌شدند. در تصویر یا اثر گرافیکی که با این آثار بیرون می‌آمد، خود او عمداً سوژهٔ عکس بود. همچنین بیشتر کارهایش خیلی سریع تبدیل به موزیک ویدئو و از شبکه‌های ماهواره‌ای مانند PMC و رادیو جوان پخش می‌شد.

رسانه‌هایی که بیشتر رپرهای...

MONTE CRISTO

کاربر قابل احترام
سطح
44

ارسالی‌ها
4,600
پسندها
50,314
امتیازها
77,373
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
۲۷ تیر ۱۳۹۰«سرباز وطن»یاسسعید انصارابی رود استودیوزکسری شجاعی
۲ آبان ۱۳۹۰«از چی بگم؟»یاسسعید انصارمضمون اجتماعیکسری شجاعی
۶ خرداد ۱۳۹۱«من می‌جنگم»یاسسعید انصارندارد
۱۷ آبان ۱۳۹۱«وقت رفتن»یاساحمد صناقیپژمان نیکوشمشترک با آمینزیگورات پیکچرز
۱۶ اسفند ۱۳۹۱«فریاس (فریاد یاس)»یاس
...

عقب
بالا