مرحله اول
برای تهیه پلو مرغ خامه ای خوشمزه در ابتدای کار پیاز را خرد میکنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
مرحله دوم
سینه مرغ را که مکعبی خرد کردهایم و با نمک، فلفل و زعفران دم کشیده، مزه دار کرده ایم، را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
مواد را با هم تفت می دهیم تا عطر ادویه ها آزاد شود. سپس کمی رب گوجه فرنگی و سیر خرد شده را به آن اضافه میکنیم و کاملاً با هم مخلوط می کنیم. در آخر سیب زمینی مکعبی خرد شده را که سرخ کرده ایم، به آن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.