مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب تایلندی خوشمزه ابتدای کار پوست سیر و پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت ریز نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا پیاز را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه سیر را به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه پوست زنجبیل را جدا می کنیم و به صورت ریز رنده می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله سس کچاپ را به همراه سس سویا، روغن زیتون، روغن کنجد، شکر قهوه ای، سرکه و زنجبیل را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و درون تابه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.