مرحله اول
برای تهیه کیک میکادو در ابتدای کار تخم مرغ ها را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه کره هم دمای محیط را به همراه جوش شیرین و خامه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را مجددا با همزن مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود، سپس آرد را به همراه پودر کاکائو روی مواد درون کاسه الک کرده و مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیری نرم که به دست نچسبد شکل بگیرد.
مرحله سوم
حالا خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کرده و پس از چونه کردن درون یخچال قرار می دهیم تا ۴۰ دقیقه استراحت کند. در همین حین کرم کیک را آماده می کنیم، برای این منظور کره را درون یک کاسه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.