متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه‌ی تریلیچه

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 250
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,168
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
1647151923729.png

دسر تریلیچه یکی از دسرهای بسیار محبوب و خوشمزه کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی تهیه می شود.



مواد لازم دسر تریلیچه
تخم مرغ۴ عدد
وانیلنوک قاشق مربا خوری
شکر۸۰ گرم
آب جوش۳ قاشق غذاخوری
آرد۱۲۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری


مواد مرطوب کردن کیک
شیر۲ پیمانه
شکر۲ قاشق غذاخوری
خامه قنادی۱۵۰ گرم


مواد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,168
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه دسر تریلیچه خوشمزه ابتدای کار تخم مرغ را به همراه وانیل و تخم مرغ درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم می زنیم. در ادامه آب جوش را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.

مرحله دوم​

حالا به هم زدن مخلوط تخم مرغ به مدت ۸ دقیقه ادامه می دهیم تا سفید و پفکی شود. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم و درون مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.


مرحله سوم​

در این مرحله مایه کیک را به آرامی با لیسک به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم تا پف مخلوط تخم مرغ نخوابد، سپس بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,168
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله نهم​

در این مرحله زمانی که کیک کاملا خنک شد، با سیخ چوبی روی سطح کیک را چند سوراخ ایجاد می کنیم، سپس مخلوط شیر را روی کیک می ریزیم. در ادامه کیک را درون یخچال به مدت ۱ ساعت قرار می دهیم تا استراحت کند.

مرحله دهم​

حالا پس از گذشت ۱ ساعت خامه قنادی را با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد. در ادامه کیک را از یخچال خارج می کنیم، سپس خامه را روی کیک می ریزیم و با پالت آن را کاملا صاف می کنیم.


مرحله یازدهم​

در این مرحله کیک را مجددا درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. در همین حین کامل را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا شکر را درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا