- تاریخ ثبتنام
- 18/4/21
- ارسالیها
- 1,577
- پسندها
- 102,119
- امتیازها
- 61,573
- مدالها
- 30
خیلی خداروشکرشکر لطف دارید^-^ منم خوبم
ممنون از پاسخهای کاربردیتون♥︎

قربانت قشنگ جان... خیلی ممنونم که سوال پرسیدی

خیلی خداروشکرشکر لطف دارید^-^ منم خوبم
ممنون از پاسخهای کاربردیتون♥︎

سلااااااممممم به روی ماه قشنگ مامان کوچولوی مهربون نویسندهسللااااممم پناه قشنگ خودمم...
بازم عیدت مبارک...
قشنگ نگاه و دلته کهچه شب نشینی قشنگیه با وجود قشنگ خودت...

قربونت کهخب من کلی حرف دارم برای گفتن...

قشنگی که انصافا از نگاه شماس. اولین قصهای که نوشتم نهال بود، اسمش "آدمها" بود به...اولین بار که حس کردی یه قصهای رو میتونی انقدر قشنگ بنویسی کی بوده؟! چند سالت بود؟
سلاااااام به روی ماهت که دوستداشتنی جونم... ممنووووونم که... عید خودت هم مبارک باشه مهربون...سلام مهسا جانم، عیدت مبارک خانم خانمها
حال دلت خووووووب خوبتر که...امیدوارم حالت خوبِ خوب باشه.
خوشبحاله نبات... از بس خودت دوستداشتنیای دیگه... فدای سرت که... الهیآمین... ببینیم خدا چی...من چقدر نبات رو دوست دارم:( اما خودم رو بابت اینکه وقتی برای خوندنش ندارم، نمیبخشم... امیدوارم خیلی زود چاپ شدهش رو بخونم❤
سلاااااااام به پروانه آبی جان عزیزممممم
سراپا گوشم که
خب من از ذوق مردم که... اصلا خیلی مردمچون خودم عاشقانه آرام دوست دارم... جذابیتش هم از نگاه دوستداشتنیته حتما
خیلی خیلی افتخار دادی که همشون رو خوندی... الهی همیشه نظرت و حست همین بمونه
عه؟ پروانه آبی جونم هم همین فکر رو کرده پس. زیاد پیش اومده فکر کنن روانشناسی خوندم، احتمالا به خاطر علاقه زیادم به این رشته باشه. ولی فکر کنم روانشناس میشدم، مراجع حرف میزد، من اتاق را غرق اشک میکردم
علاقه زیادم به آرامشه... چیزی که همیشه دوست دارم به دستش بیارم
همونیه که یه تیکههاییش رو گذاشتم تو پروفایل،...
من ممنوووووونم سوال پرسیدیمرسی عزیزترینم بابت پاسخگویت. مرس یکه مثل همیشه با صبرو حوصله جواب ما رو میدی![]()
![]()
![]()