غذاهای سنتی اصفهان

  • نویسنده موضوع -Atlas
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 250
  • کاربران تگ شده هیچ

-Atlas

سرپرست تالار عمومی + مدیر تالار عکس
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
8,143
پسندها
26,734
امتیازها
83,374
مدال‌ها
44
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
منبع:اقامت24

بریون ، شناخته شده ترین غذای اصفهان​

بریون یکی از معروف ترین، لذیذترین و شناخته شده ترین غذاهای سنتی اصفهان بوده و در میان مردمان این شهر از محبوبیت ویژه ای برخوردار است. این غذا به قدری دلچسب و خوشمزه است که می توان گفت سفر به اصفهان بدون چشیدن مزه آن هرگز کامل نمی شود.

بریون که از نظر ظاهر، شباهت زیادی به همبرگر دارد با استفاده از گوشت گردن گوسفند، جگر سفید، پیاز، ادویه و فلفل تهیه می شود. بریون گوشت بسیار نرمی دارد اما از آنجایی که با چربی گوشت پخته شده، کلسترول بالایی دارا است. توصیه می‌کنیم برای حفظ سلامتی خود هر دو ماه یک بار این غذا را میل کنید. بریون بهتر است با سبزی خوردن، پیاز و دوغ سرو شود. توجه داشته باشید که بسیاری از افراد به اشتباه نام...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Atlas

-Atlas

سرپرست تالار عمومی + مدیر تالار عکس
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
8,143
پسندها
26,734
امتیازها
83,374
مدال‌ها
44
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
منبع: اقامت 24

کباب زردک اصفهان​

کباب زردک یکی از لذیذ ترین غذاهای سنتی اصفهان بوده که شباهت زیادی به کتلت دارد. این کباب از گوشت چرخکرده، پیاز و زردک تهیه شده و همچنین برای تهیه آن از آرد نخود و ادویه استفاده می شود. پس از ترکیب و سرخ کردن مواد فوق با یکدیگر، آنها را در سسی که از ترکیب سرکه و شیره تهیه شده می خوابانند.

Isfahanfood3.jpg


شله بریون زیره​

شله بریون زیره یکی از غذاهای محلی اصفهان بوده که از نظر ظاهر شبیه حلیم است. برای طبخ شله بریون زیره، گوشت گوسفند را با پیاز و ادویه می پزند و بعد از نیم پز شدن گوشت، به آن برنج نیم دانه را اضافه می کنند. بعد از پخته شدن برنج ها،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Atlas

-Atlas

سرپرست تالار عمومی + مدیر تالار عکس
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
8,143
پسندها
26,734
امتیازها
83,374
مدال‌ها
44
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
منبع: اقامت 24

کله جوش​

کله جوش یکی از غذاهای سنتی اصفهان بوده و به دلیل پخت سریع و آسان، آن را به عنوان یک غذای حاضری نیز بشمار می آورند. برای طبخ کله جوش از مواد اولیه ای نظیر نعنا، پیاز، گردو، کشک، روغن و نمک استفاده شده و این غذا را معمولا با نان سنگگ سرو می کنند.

کله جوش


کشک بادمجان​

نام کشک بادمجان را میتوان در سراسر ایران شنید و در تمام شهر های ایران می شود این غذا را یافت کرد. اما باید این نکته را عنوان کرد که کشک بادمجان، ریشه اصفهانی داشته و همواره به عنوان یک غذای محلی در این شهر شناخته می شده است.

[IMG alt="غذاهای سنتی اصفهان - کشک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Atlas
عقب
بالا