مرحله اول
بای تهیه شربت سکنجبین با خیار به روش سنتی در ابتدای کار شکر را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شود.
مرحله دوم
پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، نعناع تازه را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شربت به آرامی بجوشد تا به قوام برسد. برای اینکه متوجه شویم شربت به قوام رسیده است، یک قاشق از آنرا بر می داریم.
مرحله سوم
پس از اینکه شربت به طور کامل خنک شد، آنرا بین دو انگشت خود تست می کنیم، در صورتی که شربت مانند نخ بین دو انگشت کش بیاید، یعنی شربت به قوام رسیده است. ولی در صورتی که شربت آبکی باشد، باید هنوز روی حرارت بماند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.