مرحله اول
برای تهیه سالاد زیتون ابتدا باید جعفری ها را شسته و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود.بعد از اینکه آب جعفری گرفته شد باید ساطوری ریز خرد کنید و در ظرفی جداگانه بگذارید تا به وقتش به ظرف سالاد اصلی اضافه شود.
مرحله دوم
در این مرحله باید هسته زیتون ها را خارج کنید و در ظرفی کنار بگذارید.البته برای سهولت کار می توانید از زیتون بدون هسته استفاده کنید که باعث می شود سالاد زیتون شما سریع تر آماده شود.
مرحله سوم
مغز گردو نباید یک تیکه باشد و نباید پودر هم باشد پس مغز گردو را به اندازه ای خرد کنید که هر گردو ۴ الی ۶ تکه شود.گوجه فرنگی را شسته و خشک کنید و به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.