مرحله اول
برای تهیه کوکو هویج تبریزی ابتدا باید هویج را پوست بگیرید و رنده کنید.یکی از نکاتی که در انتخاب هویج باید به آن دقت کنید این است که بهتر است هویج درشت باشد تا موقع پوست کندن گوشت آن خیلی هدر نرود.
مرحله دوم
تخم مرغ را در یک ظرف مجزا بشکنید و خوب به هم بزنید.سپس در یک ظرف بزرگ هویج های رنده شده را تخم مرغ مخلوط کنید و شکر را هم اضافه کنید و خوب به بزنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله سوم
در این مرحله باید دارچین را به مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید.یکی از راهکارهای خوشمزه تر شدن این کوکو این است که حدود نیم ساعت مواد را در یخچال قرار دهید تا کوکوی شما طعم بگیرد.
مرحله چهارم
در این مرحله باید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.