SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 ارسالیها 2,227 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 18 16/5/22 نویسنده موضوع #1 بیت اول صنما با غم عشق تو چه تدبیر کنم تا به کی در غم تو ناله شبگیر کنمای محبوب زیبای من، برای غم عشق تو چه چارهای بیندیشم و تا چه زمانی در این غم نالههای سحرگاهی سر بدهم؟ امضا : SETAYESH.MO
بیت اول صنما با غم عشق تو چه تدبیر کنم تا به کی در غم تو ناله شبگیر کنمای محبوب زیبای من، برای غم عشق تو چه چارهای بیندیشم و تا چه زمانی در این غم نالههای سحرگاهی سر بدهم؟
SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 ارسالیها 2,227 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 18 16/5/22 نویسنده موضوع #2 بیت دوم دل دیوانه از آن شد که نصیحت شنود مگرش هم ز سر زلف تو زنجیر کنمکار دل دیوانه از اینکه بهبودی حاصل کند گذشته، چارهای نیست مگر اینکه او را نیز با زنجیر گیسوی تو به بند و زنجیر بکشم. امضا : SETAYESH.MO
بیت دوم دل دیوانه از آن شد که نصیحت شنود مگرش هم ز سر زلف تو زنجیر کنمکار دل دیوانه از اینکه بهبودی حاصل کند گذشته، چارهای نیست مگر اینکه او را نیز با زنجیر گیسوی تو به بند و زنجیر بکشم.
SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 ارسالیها 2,227 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 18 16/5/22 نویسنده موضوع #3 بیت سوم آن چه در مدت هجر تو کشیدم هیهات در یکی نامه محال است که تحریر کنمافسوس که ممکن نیست آن رنجهایی را که در زمان دوری تو کشیدم، در یک نامه بیان کنم. امضا : SETAYESH.MO
بیت سوم آن چه در مدت هجر تو کشیدم هیهات در یکی نامه محال است که تحریر کنمافسوس که ممکن نیست آن رنجهایی را که در زمان دوری تو کشیدم، در یک نامه بیان کنم.
SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 ارسالیها 2,227 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 18 16/5/22 نویسنده موضوع #4 بیت چهارم با سر زلف تو مجموع پریشانی خود کو مجالی که سراسر همه تقریر کنمبا وجود گرفتاریهای حاصله از انتهای گیسوان بلند تو، دیگر فرصتی برای اینکه تمام پریشانیهای خود را بیان کنم ندارم. امضا : SETAYESH.MO
بیت چهارم با سر زلف تو مجموع پریشانی خود کو مجالی که سراسر همه تقریر کنمبا وجود گرفتاریهای حاصله از انتهای گیسوان بلند تو، دیگر فرصتی برای اینکه تمام پریشانیهای خود را بیان کنم ندارم.
SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 ارسالیها 2,227 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 18 16/5/22 نویسنده موضوع #5 بیت پنجم آن زمان کآرزوی دیدن جانم باشد در نظر نقش رخ خوب تو تصویر کنمهر زمان که آرزوی دیدن جان خود را داشته باشم، تصویر زیبای روی تو را پیش چشم خود مجسم میسازم. امضا : SETAYESH.MO
بیت پنجم آن زمان کآرزوی دیدن جانم باشد در نظر نقش رخ خوب تو تصویر کنمهر زمان که آرزوی دیدن جان خود را داشته باشم، تصویر زیبای روی تو را پیش چشم خود مجسم میسازم.
SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 ارسالیها 2,227 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 18 16/5/22 نویسنده موضوع #6 بیت ششم گر بدانم که وصال تو بدین دست دهد دین و دل را همه دربازم و توفیر کنماگر بدانم که بهوسیله از دست دادن دل و دین به وصال تو میرسم، از این دو دست کشیده و در این معامله سود خواهم برد. امضا : SETAYESH.MO
بیت ششم گر بدانم که وصال تو بدین دست دهد دین و دل را همه دربازم و توفیر کنماگر بدانم که بهوسیله از دست دادن دل و دین به وصال تو میرسم، از این دو دست کشیده و در این معامله سود خواهم برد.
SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 ارسالیها 2,227 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 18 16/5/22 نویسنده موضوع #7 بیت هفتم دور شو از برم ای واعظ و بیهوده مگوی من نه آنم که دگر گوش به تزویر کنمای نصیحتگو، از پیش من دور شو و سخنان بیهوده مگو که من از آنهایی نیستم که گوش به حرفهای دروغ و فریبنده میدهند. امضا : SETAYESH.MO
بیت هفتم دور شو از برم ای واعظ و بیهوده مگوی من نه آنم که دگر گوش به تزویر کنمای نصیحتگو، از پیش من دور شو و سخنان بیهوده مگو که من از آنهایی نیستم که گوش به حرفهای دروغ و فریبنده میدهند.
SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 ارسالیها 2,227 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 18 16/5/22 نویسنده موضوع #8 بیت هشتم نیست امید صلاحی ز فساد حافظ چون که تقدیر چنین است چه تدبیر کنمامیدی بر این که تباهکاریهای حافظ به پرهیزکاری بدل شود نیست. چون سرنوشت چنین معین شده، چه چارهاندیشی میتوانم بکنم؟ امضا : SETAYESH.MO
بیت هشتم نیست امید صلاحی ز فساد حافظ چون که تقدیر چنین است چه تدبیر کنمامیدی بر این که تباهکاریهای حافظ به پرهیزکاری بدل شود نیست. چون سرنوشت چنین معین شده، چه چارهاندیشی میتوانم بکنم؟