pouneh مدیر بازنشسته سطح 19 ارسالیها 370 پسندها 11,552 امتیازها 27,613 مدالها 15 26/5/22 #21 •Ocra• گفت سلام سلام کلیک کنید تا باز شود... سلاممم •Ocra• گفت من اومدم بالاخره:))) کلیک کنید تا باز شود... خوش اومدی:) •Ocra• گفت خب بپرسیم با اجازه کلیک کنید تا باز شود... خوشحال میشیم^- •Ocra• گفت ۱. کتاب یا موسیقی ؟! کلیک کنید تا باز شود... سخته ولی فک میکنم کتاب •Ocra• گفت ۲. اگه کتاب بودی چه کتابی؟! کلیک کنید تا باز شود... شاید قصرآبی... شاید سال بلوا •Ocra• گفت ۳. اگه موسیقی بودی چه موسیقی؟! کلیک کنید تا باز شود... ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : pouneh
•Ocra• گفت سلام سلام کلیک کنید تا باز شود... سلاممم •Ocra• گفت من اومدم بالاخره:))) کلیک کنید تا باز شود... خوش اومدی:) •Ocra• گفت خب بپرسیم با اجازه کلیک کنید تا باز شود... خوشحال میشیم^- •Ocra• گفت ۱. کتاب یا موسیقی ؟! کلیک کنید تا باز شود... سخته ولی فک میکنم کتاب •Ocra• گفت ۲. اگه کتاب بودی چه کتابی؟! کلیک کنید تا باز شود... شاید قصرآبی... شاید سال بلوا •Ocra• گفت ۳. اگه موسیقی بودی چه موسیقی؟! کلیک کنید تا باز شود... ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.