- نویسنده موضوع
- #1
آشپزی بدون استفاده از ادویه ها غیرممکن است و ادویه جات نقش مهمی را در غذاهای روزانه ما ایفا می کنند. بسیاری از افراد برای طعم و مزه دارکردن غذاها از ادویه استفاده می کنند اما گاهی به دلایل مختلف و یا اشتباه و شُل بودن درب ادویه درون غذای خود ادویه زیادی ریخته و غذاهایشان ترش، تند، تلخ، شور و... می شود. در این بخش از آشپزخانه روش های رفع ادویه زیاد در غذا را آورده ایم.
چگونه شوری غذا را رفع کنیم؟
اگر بیش از حد نمک در غذا ریخته اید و غذایتان شور شده:- یک قند داخل یک قاشق بگذارید و آن قاشق حاوی قند را داخل قابلمه غذای خود قرار دهید، به طوری که قند آب نشود و پس از لحظاتی قاشق و قند را از داخل غذا بردارید.
- یک سیب زمینی بکنید و آن را در داخل غذای در حال...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.