متفرقه روش نگهداری کیک خانگی

  • نویسنده موضوع -Aras
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 235
  • کاربران تگ شده هیچ

-Aras

مدیر بازنشسته تالار وحشت + خانواده و زندگی
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/7/21
ارسالی‌ها
4,026
پسندها
35,870
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
سطح
33
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

کیکهای پخته و تزئین نشده​

همه کیک ها بعد از پخت باید حداقل به مدت 5 دقیقه در فر بمانند.در صورت خارج کردن کیک بلافاصله بعد از خاموش کردن فر ، اطراف کیک به داخل جمع می شود و یا پف سطح رویی می خوابد.زیرا تغییر ناگهانی دما باعث تغییر شکل ظاهری کیک می شود.

بنابراین پس از پایان زمان پخت ، چند دقیقه صبر کرده و بعد از آن کیک را از فر خارج کنید . سپس با روشهای مربوطه کیک را از قالب خارح نمایید و روی پنجره خنک کننده قرار دهید تا کیک خنک شود.

قرار دادن کیک گرم در ظرف ، باعث چسبیدن کیک به ظرف می شود .اگر پنجره خنک کننده ندارید ، از ابتدا کیک را از سطح مورد نظر برای تزئین، در ظرف سرو قرار دهید به طوری که هوا در اطراف آن در جریان باشد تا داخل کیک خمیر نشود.

برای نگهداری کیک خنک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Aras
عقب
بالا