متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پزشکی فواید عدس چیست؟

  • نویسنده موضوع FATEMEH HOSSEINI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 307
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH HOSSEINI

کاربر فعال
سطح
25
 
ارسالی‌ها
1,237
پسندها
16,078
امتیازها
38,073
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
  • محروم
  • #1
فواید عدس چیست؟

عدس از خانواده حبوبات شبیه لوبیا کوچکی است که در غلاف رشد می کند و در انواع قرمز، قهوه ای، سیاه و سبز رنگ عرضه می شود، همچنین حاوی مقادیر زیادی پروتئین و فیبر است. عدس ها به نسبت سریع و آسان تهیه می شود و هزینه کم، آن را به گزینه ای قابل دسترس از پروتئین با کیفیت بالا برای بسیاری از افراد در سراسر جهان تبدیل می کند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، در این مقاله به چگونگی نقش عدس در حفظ سلامت، بررسی ارزش تغذیه ای و راه هایی برای گنجاندن آن در رژیم غذایی پرداخته می شود.

فواید عدس برای سلامتی
مصرف انواع مواد غذایی گیاهی با کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مرتبط با شیوه زندگی ارتباط دارد. مطالعه ای منتشر شده در مجله انجمن قلب آمریکا در سال 2019...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FATEMEH HOSSEINI

FATEMEH HOSSEINI

کاربر فعال
سطح
25
 
ارسالی‌ها
1,237
پسندها
16,078
امتیازها
38,073
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
  • محروم
  • #2
سرطان و عدس
سلنیوم موجود در عدس میزان رشد تومورها را کاهش می دهد، همچنین با تحریک تولید سلول های T، پاسخ ایمنی بدن فرد نسبت به عفونت را بهبود می بخشد. سلول های T بیماری را از بین می برند.

موسسه ملی بهداشت خاطرنشان می کند سلنیوم به کاهش میزان ابتلا به سرطان روده بزرگ، پروستات، ریه، مثانه، پوست، مری و معده کمک می کند. با این حال، دانشمندان باید تحقیقات بیشتری در مورد مزایای سلنیوم در پیشگیری از سرطان انجام دهند زیرا مطالعات روی این ماده معدنی تاکنون نتایج متفاوتی را به همراه داشته است. مرور 405 مقاله نشان می دهد فیبر با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ ارتباط دارد.

نقش عدس در مبارزه با خستگی
کمبود آهن یکی از علل شایع خستگی شناخته می شود. عدم دریافت آهن کافی در رژیم غذایی می تواند بر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FATEMEH HOSSEINI

FATEMEH HOSSEINI

کاربر فعال
سطح
25
 
ارسالی‌ها
1,237
پسندها
16,078
امتیازها
38,073
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
  • محروم
  • #3
انواع عدس
سه نوع اصلی عدس در ایالات متحده وجود دارد. این شامل:

عدس قهوه ای: طعم ملایم و خاکی دارد، شکل خود را به خوبی حفظ می کند، اما هنگام پخت بیش از حد قارچی می شود. این نوع عدس در سوپ ها و به عنوان یک غذای جداگانه عالی عمل می کند. رنگ آن از قهوه ای روشن تا سیاه متغیر است.

عدس سبز فرانسوی: این نوع عدس دارای طعم فلفلی و بافت ترد است که می تواند در تهیه یک سالاد دلپذیر نقش داشته باشد.

عدس قرمز: این ماده غذایی در آشپزی خاورمیانه یا هند رایج است.

انواع دیگر شامل عدس سیاه بلوگا شبیه خاویار و گران قیمت است. عدس سفید، عدسی سیاه بدون پوسته و عدس ماکیاادوس است که طعم قوی و مغذی خاصی دارد و اغلب در غذاهای مکزیکی به چشم می خورد.

نقش عدس در رژیم غذایی
افراد می توانند از عدس قهوه ای، سبز یا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FATEMEH HOSSEINI

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا