SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 ارسالیها 2,227 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 18 4/8/22 نویسنده موضوع #1 بیت اول زهی خجسته زمانی که یار بازآید به کام غمزدگان غمگسار بازآیدخوشا وقت مبارکی که یار برگردد و با برگشتنش غمخوارانه اندوهگینان را به آرزوی خود برساند. امضا : SETAYESH.MO
بیت اول زهی خجسته زمانی که یار بازآید به کام غمزدگان غمگسار بازآیدخوشا وقت مبارکی که یار برگردد و با برگشتنش غمخوارانه اندوهگینان را به آرزوی خود برساند.
SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 ارسالیها 2,227 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 18 4/8/22 نویسنده موضوع #2 بیت دوم به پیش خیل خیالش کشیدم ابلق چشم بدان امید که آن شهسوار بازآیداسب سیاه و سفید چشم را پیشاپیش لشکر خیالش در انتظار نگه داشتهام به امید آنکه آن چابکسوار برگشته و بر آن نشیند، یعنی قدم بر چشم ما بنهد. امضا : SETAYESH.MO
بیت دوم به پیش خیل خیالش کشیدم ابلق چشم بدان امید که آن شهسوار بازآیداسب سیاه و سفید چشم را پیشاپیش لشکر خیالش در انتظار نگه داشتهام به امید آنکه آن چابکسوار برگشته و بر آن نشیند، یعنی قدم بر چشم ما بنهد.
SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 ارسالیها 2,227 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 18 4/8/22 نویسنده موضوع #3 بیت سوم اگر نه در خم چوگان او رود سر من ز سر نگویم و سر خود چه کار بازآیداگر سر من مانند گوی در انحنای چوب چوگان او قرار نگیرد، دیگر از سر، سخنی به میان نمیآورم و این سر دیگر به چه دردی میخورد؟ امضا : SETAYESH.MO
بیت سوم اگر نه در خم چوگان او رود سر من ز سر نگویم و سر خود چه کار بازآیداگر سر من مانند گوی در انحنای چوب چوگان او قرار نگیرد، دیگر از سر، سخنی به میان نمیآورم و این سر دیگر به چه دردی میخورد؟
SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 ارسالیها 2,227 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 18 4/8/22 نویسنده موضوع #4 بیت چهارم مقیم بر سر راهش نشستهام چون گرد بدان هوس که بدین رهگذار بازآیدهمچون گرد و غبار راه بر سر راهش به انتظار نشستهام و آرزومندم که به این راه برگردد تا به دنبالش روان شوم. امضا : SETAYESH.MO
بیت چهارم مقیم بر سر راهش نشستهام چون گرد بدان هوس که بدین رهگذار بازآیدهمچون گرد و غبار راه بر سر راهش به انتظار نشستهام و آرزومندم که به این راه برگردد تا به دنبالش روان شوم.
SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 ارسالیها 2,227 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 18 4/8/22 نویسنده موضوع #5 بیت پنجم دلی که با سر زلفین او قراری داد گمان مبر که بدان دل قرار بازآیدآن دل را که با سر دو گیسوی بلند او عهد و پیمان اقامت بسته، تصور مکن که دیگر آن دل به قرار و آرامش دست یابد. امضا : SETAYESH.MO
بیت پنجم دلی که با سر زلفین او قراری داد گمان مبر که بدان دل قرار بازآیدآن دل را که با سر دو گیسوی بلند او عهد و پیمان اقامت بسته، تصور مکن که دیگر آن دل به قرار و آرامش دست یابد.
SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 ارسالیها 2,227 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 18 4/8/22 نویسنده موضوع #6 بیت ششم چه جورها که کشیدند بلبلان از دی به بوی آن که دگر نوبهار بازآیدبلبلها از دست ماه دی و سرمای زمستان رنجهای فراوان کشیدند، به امید آنکه بار دیگر فصل بهار بازگردد. امضا : SETAYESH.MO
بیت ششم چه جورها که کشیدند بلبلان از دی به بوی آن که دگر نوبهار بازآیدبلبلها از دست ماه دی و سرمای زمستان رنجهای فراوان کشیدند، به امید آنکه بار دیگر فصل بهار بازگردد.
SETAYESH.MO مدیر بازنشسته سطح 24 ارسالیها 2,227 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 18 4/8/22 نویسنده موضوع #7 بیت هفتم ز نقشبند قضا هست امید آن حافظ که همچو سرو به دستم نگار بازآیدای حافظ، امیدوارم که قضا و قدر یار را به من برگرداند یعنی همچون نقاش که طرحی مانند نقش سرو را بر روی دست میکشد، آن نگار را به دست من برساند. امضا : SETAYESH.MO
بیت هفتم ز نقشبند قضا هست امید آن حافظ که همچو سرو به دستم نگار بازآیدای حافظ، امیدوارم که قضا و قدر یار را به من برگرداند یعنی همچون نقاش که طرحی مانند نقش سرو را بر روی دست میکشد، آن نگار را به دست من برساند.